väldigt lite utrymme, tips på strain?

 • Detta ämne har 3 deltagare och 4 svar.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30782
  reaper
  Deltagare

  ska odla i en liten låda som är 72cm hög, 38cm bred och 22cm djup…
  Har kollat runt lite efter någon bra strain, men har inte hittat någon som jag tror kommer fungera bra. Vet att de flesta skulle rekommendera low ryder, men det är utesluten pga dålig ekonomi för tillfället…

  #358883
  stonk
  Deltagare

  De allra, allra flesta strains går att odla i små utrymmen. Man kan begränsa höjden och storleken på en planta på många olika sätt (scrog-metoden, blomma direkt utan vegg alt väldigt kort veggperiod, binda ner, begränsa rotutrymmet med mindre krukor mm mm).

  mvh

  Stonk

  #358884
  reaper
  Deltagare

  okej, tack! Funderar lite på nirvanas californina orange bud med tanke på att det är flera som säger att den luktar mindre än de flesta andra. Bor fortfarande hemma så så lite lukt som möjligt är att föredra…

  #358885
  reaper
  Deltagare

  Vad för något ljus kommer du köra?

  #358886
  Thc-Junkie
  Deltagare

  Alltså all cannabis luktar, vissa mer och vissa mindre. Så när du bor hos föräldrarna måste du nog bygga dig ett litet kolfilter.

  Kom också ihåg att om du åker dit så kommer dina föräldrar få stora problem. De är skyldiga att veta om vad som händer i deras hus.
  Detta var iofs när en minderårig åkte dit på odling hemma hos föräldrarna, kan kanske vara en skillnad när man är myndig.
  Tipset är ju helt klart att ta det lungt med odlandet tills man flyttar hemifrån!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top