Val snart – sätta legalisering på dagordningen!

 • Detta ämne har 3 deltagare och 3 svar.
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30530
  reaper
  Deltagare

  Snart är valet här och jag tycker att vi ska jobba för att få en legalisering att hamna på agendan. Denna fråga måste bli större än den är idag på den politiska scenen. Allt flera ä för en legalisering och detta bör märkas i politiken. Visa att vi är många som vill detta! Hittills är det inget parti i den svenska riksdagen eller bland uppstickarna som vill disskutera dessa frågor. Mycket är de oense över men detta är de rörande överens om. Detta måste ändras!

  Planen är då: Prata med så många politiker ni kan under valkampanjen i valstugorna och få dem att inse orimligheten att hålla cannbis olagligt ut medicinskt, frihets och ekonomiskt perspektiv. Någonstans sås säkert ett flertal små frön som exploderar till gyllene skojar av hampa.

  För er som bor i malmö kommer er chans på måndag då samtliga av de stora parterna kommer till stadsbiblioteket, röda rummet. http://malmo.se/special/evenemang.4.33aee30d103b8f15916800075.html Det brukar vara standard att man låter publiken ställa frågor till partierna efter debatten och då tycker jag att swecanare ska vara där och ställa dem till svars. Även i andra delar av landet kommer det att vara torgmöten där vi ska härga!

  Vem är med mig?

  #356541
  reaper
  Deltagare

  Håller med dig till 110%! Vi måste visa att vi finns!! Vi ska inte bara sitta inne och gömma oss! Ska det hända ngt är det vi som ska kämpa! Synd bara att det är så långt till Malmö från här =( Men politikerna kommer hit till vår lilla stad med, förr eller senare!
  Btw så var vi 4 st som demonstrerade ute på staden under GMM -06 här uppe i Norrland. Känns tragiskt att inte fler inser att vi måste våga visa oss! Kämpa på alla swecanare ;D
  :hemp:

  #356542
  Daniel
  Deltagare

  Är det någon som vet något bra tillfälle att konfrontera toppolitikerna i Stockholm? Nu pratar jag inte valstugorna…

  /Daniel

  #356543
  minihopp
  Deltagare

  jag är inte så haj på det men jag brukar ta upp den frågan när jag tar en flyer från menniskor som står och gjör reklam för sitt parti. dom brukar ju finnas över allt där kan man iaf få in lite. sen kan man väll alltid maila eller? isåfall så kan vi ju bara bomba dom med pro ganja mail… 😈

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top