Vad hände med mitt konto?

 • Detta ämne har 3 deltagare och 6 svar.
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30605
  reaper
  Deltagare

  Tjo har inte varit inne på 3-4 månader, kunde logga in igårkväll/natt och skriva ett par inlägg i: ”Swecan Forum Index -> U| Inomhusodling Hydro” men sen stog det bara inloggningsfel och mina inlägg var ändrade till reaper? :S
  fick regga om mig men undrar vad som hände där?

  #357221
  Nesta
  Deltagare

  Du kanske blev avstängd från forumet?
  Du kanske inte följde regelverket på forumet?

  Vore enklare att svara på om du uppger vad du hade för nick förut, kan ju vara så att du inte loggat in på länge, då raderas kontot automatiskt.

  #357222
  reaper
  Deltagare

  hade precis samma nick som jag har nu :S kunde ju skriva i en del forum sen bara error och mitt konto är borta :( vet ju inte om jag bröt mot reglerna eller nått ingen som sa nått till mig..

  #357223
  Nesta
  Deltagare

  Märkligt, då är det bara Trestor som kanske vet vad som hänt 😉

  #357224
  Trestor
  Deltagare

  Hmm, vi körde en rensning av inaktiva konton i förrgår, du följde med där.
  Varför du följde med fast du hade loggat in vet jag däremot inte, det borde du inte gjort! Vid inloggning ska ”senast inloggad” fältet uppdateras och du borde därmed inte ha kommit med. Har misstänkt att något konto som inte är inaktivt kommer med då och då, men förstår inte vad det beror på, scripten har kollats och testats åtskilliga gånger och det SKA inte vara några fel.

  För felsökning, kan du skriva exakt från vilken sida du loggade in, vilken sida du blev redirectad till efter inloggning och vad du gjorde efter inloggning?

  Kan du ha varit borta i 6 mån? Annars borde du inte kommit med alls, men SÅ fel hoppas jag att det inte är.

  #357225
  reaper
  Deltagare

  möjligt att det är att jag inte varit inne på ett tag, surt att det funkade och skriva på forumet i 3 timmar sen var man raderad :)

  #357226
  Trestor
  Deltagare

  Jo, det är ju tråkigt, och jag vore faktiskt glad om du kunde ge lite mer detaljer om detta så jag kan gå till botten med det och lösa problemet så inte fler drabbas. Se mina frågor ovan.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top