titta på himlen

 • Detta ämne har 5 deltagare och 18 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 19 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30618
  reaper
  Deltagare

  hej.om man är som jag och oftast röker själv så kan det va ganska härligt att titta på himlen.man känner verkligen hur liten man är och börjar se känna världen på ett annat sätt.då menar jag inte se utan att verkligen känna den,bli ett med den..och då förstår man hur ensam man är mot världen.då menar jag inte ensam i/på världen utan mot världen.men det är en skön känsla. så sätt dig och titta på himlen nu på kvällen när den är mörk och sådär mysig.man lär sig också känna sig själv.eller sätt dig bara ner och njut av den.följ den och kanske känn den.

  ps.kommer inte ihåg hur man stavar himlen(himelen?)

  //Flava

  #357313
  reaper
  Deltagare

  Jag blir oftast bara skraj om jag tittar på himlen hög, eller nykter också för den delen. Har en märklig nojja att gravitationen skall ta slut och att jag skall sugas upp i den fysiska evigheten.

  Det brukar i och för sig botas av att lyssna på Baba O Riley vilket nästan gör tanken på upphörd gravitation lockande.

  Det är många saker som kan botas av den låten. Men så är ju musik den kraftfullaste drogen.

  #357314
  Gin
  Deltagare

  Tycker det är trevligt, att hitta artiklar, t.ex i Illustrerad Vetenskap, då de diskuterar teorier om hur stor rymden egentligen är, och försöka få en uppfattning om hur hur stort det kan vara. 8) Då känner jag mig verkligen liten, det spelar liksom ingen roll hur många ”resor mellan pluto och solen fram och tillbaka” man räknar på, det går ändå inte förstå.

  #357315
  reaper
  Deltagare

  jag älskar också att titta på himmlen när jag är stekt.. brukar alltid se massa figurer och saker i molnen..

  #357316
  Wax
  Deltagare

  Det är väldigt trevligt att titta på himmlen på dagen när man är stukad.

  De måste va riktigt soft att kunna flyga o vara bäng samtidigt.

  #357317
  reaper
  Deltagare

  Brukar också titta på himlen, oftast stjärnorna då jag röker på kvällen/natten. Då brukar många tankar dyka upp tex som hur otroliogt små människorna är. Vi är bara jättesmå pluttar som bor på ett runt klot där vi skapat en massa bestämmelser och lagar, hela böcker om hur man ska va och leva livet. Tänk vad många människor det finns, vad många olika tankar och handlingar som pågår varje sekund. Trots att vi är så små och så många så är varje människa unik och har en enorm kapacitet. så många minnen och kunskaper och prylar. Vi är inte precis som myoror som bara har ett fåtal saker och göra som att jobba, äta och kriga och försvara, runt varje individ finns det hur mycket saker som hellst, inte konstigt att det uppstår tvister här i världen.

  När jag sitter där brukar jag också fundera över vad alla andra människor gör på jorden ljust då jag sitter där och tittar. Några kanske är ute och festar, någon kanske krigar, några har sex, några håller på och dör, några utövar nån sport, någon jagar för att få ihop dagens föda, någon rånar en bank, några kämpar mot dödliga sjukdomar, någon spelar in en film, nån har en föreläsning osv… säkert nån som sitter och röker en joint och kollar upp i himlen och har samma tankar som jag? Som du skriver får man en helt annan syn på allting. Just det där att det är miljader små individer men alla olika tankar och planer och uppfattningar, alla lever i sin lilla värld och sitt liv med sina problem, lyckliga stunder.

  :?

  #357318
  reaper
  Deltagare

  Himmlen is the shit.

  #357319
  reaper
  Deltagare

  Senast i helgen var jag på en fest, förövrigt en mycket soft tillställning där alla på hela festen smakade på det gröna guldet :) Detta utspelade sig i ett idylliskt villaområde med mycket mysig växtlighet och lummiga trädgårdar.

  Lite senare på kvällen gick jag och en mycket god vän som är tillfälligt hemma på besök iväg till baksidan av trädgården där vi la oss raklånga ner på gräsmattan och tände en fet och tittade upp på den stjärnklara himlen.

  Vi började disskuterade om livet och jorden, jag kom in på en väldigt ljup och rökig teori och babblade på ganska bra om hur allt fungerade i universum och hur jorden var uppbyggd.

  Det roliga var att polaren fattade exakt vad jag menade med allt jag sa, han började till och med få skrattanfall bara för att han tänkte i samma banor. Det verkar som man kommer in i en annan dimension (ser saker från den andra sidan) när man röker, där alla som är höga förstår varandra.

  Livet har sina goda stunder :hemp:

  #357320
  chiana
  Deltagare

  @Quadrophenia wrote:

  Jag blir oftast bara skraj om jag tittar på himlen hög, eller nykter också för den delen. Har en märklig nojja att gravitationen skall ta slut och att jag skall sugas upp i den fysiska evigheten.

  Lustigt jag känner exakt samma sak. Sen brukar jag flumma bort och tänka på att jorden är lite flugskit som snurrande susar fram i en bana runt solen och på något jävla flax lyckats blir kvar där. Då mår jag illa, får svindel och måste precis som dig ta till botmedel. Gå in inomhus eller stirra ner i marken istället.

  #357321
  reaper
  Deltagare

  Skönt att någon känner som jag ibland. Jag diggar häldre skogen där man har massa grönt och brunt trams runt sig och man nästan känner hur det pulserar av liv. Rymden är alldeles för kall och steril för min smak.

  #357322
  torparn
  Deltagare

  Det är underbart att titta på himlen när man är påverkad. CB är ju en hallucinugen drog och det gör allt så mycket vackrare. Älskar speciellt att titta på molnen när dom rör sig över en vacker skymmning. Har oftast inte så många tankar som ni andra verkar ha, jag bara njuter av stunden och förundras av dess skönhet. Ren meditation.

  Dom av er som testat svamp eller LSD vet dock hur extremt mycket vackrare allt blir och känslan av att finnas överallt och ingenstans är överväldigande.

  Har inte rökt på en månad nu och det här är just en sån grej som man saknar mest under ett uppehåll. Samtidigt är det skönt att vara ren, men jag saknar mary jane mer än min mor 😥

  #357323
  reaper
  Deltagare

  Aja baja Torparn

  #357324
  reaper
  Deltagare

  @Flava wrote:

  ps.kommer inte ihåg hur man stavar himlen(himelen?)

  //Flava

  Det finns väl två stavningssätt till det ordet… ”Himmelen” och ”Himlen”?
  Har jag rätt?

  #357325
  reaper
  Deltagare

  AH himlen! Det ständigt skiftande konstverket :D

  Innan jag började röka så kollade jag aldrig på himlen och nu blir jag upprymd varjegång jag råkar kika uppåt även när jag inte är påverkad. Mer himmel åt folket! 8)

  #357326
  reaper
  Deltagare

  himlen är lätt det vackraste som finns! :)

  med undantag för vissa flickor ioförsig ;)

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 19 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top