THC upptagning

 • Detta ämne har 2 deltagare och 2 svar.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1683
  reaper
  Deltagare

  Blir det skillnad på absorbtionstiden av THC för en person som är vältränad med bra kondition och ämnesomsättning och en som är dåligt tränad? Eftersom lungreceptorerna (som tar upp THC’t) borde väl jobba snabbare på den vältränade personens lungor och därmed blir han hög snabbare. Även när man äter något som är THC haltigt borde väl den med högre ämnesomsättning bli hög snabbare. Men går då ruset snabbare över? Några ideer ? 🙄

  #71919
  Josef_K
  Deltagare

  Flyttar tråden till det medicinska forumet, passar bättre här.

  Tja, inte så självklart, men lite snabbare borde det gå för den ”vältränade” personen att bli hög. Ju större lungvolym man har, desto större gasutbyte kan ske. Men det förutsätter att båda personerna drar i sig så djupa bloss de förmår, och så är det sällan i verkligheten. Ifall de tar lika stora bloss borde det inte vara någon skillnad.

  Om man äter så CB så är det personen med högst matsmältning som blir hög snabbast. En hög matsmältning och samtidigt hög ämnesomsättning gör att en större andel av THC bryts ner och därför blir man inte lika stenad som ifall man hade lägre ämnesomsättning.

  Ju högre ämnesomsättning desto kortare rus borde gälla, men även det är marginellt.

  #71920
  Raja Ram
  Deltagare

  För en gångs skull kan man dra nytta av sin dåliga ämnesomsättning. ;)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top