Ta bort skott på af?

 • Detta ämne har 2 deltagare och 4 svar.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #59185
  DirtyBastard
  Deltagare

  Raderad

  #616088
  spektakel
  Deltagare

  Har inte så mycket erfarenhet av autos, men överlag så är det klart något som man vinner på att göra. Har hört att man ska lämna autos helt ifred men har också läst om folk som lyckats få över 1g/watt med autos med hjälp av LST. När jag själv tar bort lägra vegeration och popcorn bud såbrukar jag se till att inte göra för mycket på en gång. man tar lite då och då medans man veggar. På så vis löper plantan lägre risk att drabbas för sjukdomar och stress. Det absolut bösta vore nog att du gör en side by side jämförelse, men det kan vara så att det inte är värt så mycket då det förmodligen är väldigt strain relaterat hur mycket man kan trimma av åt gången, eller alls för den delen. Det är ett mysterium :)

  #616089
  DirtyBastard
  Deltagare

  Raderad

  #616090
  spektakel
  Deltagare

  @DirtyBastard wrote:

  Kanske skulle våga mig på ett test med några skitfrön & se om det blir någon skillnad. Jag har mest varit orolig för att det skulle stanna upp plantan & påverka mer än att låta dom sitta kvar.

  Får börja breeda fram någon af korsning så ja har frön att testa på. Det svåra är att hitta en bra hane bara. Tycker i största allmänhet det är kruxet att hitta.
  Skulle kunna så flera frön då & testa att göra en så kallad lollipop på en af. Då behöver man inte gråta sig till sömns för att man förstört en planta som kosta en del att köpa in.

  Får börja leta efter en hane så fort tältet blir tomt igen ;-) Det kan vara kul att ha även en af bas av frön.

  ptja om du vill arbeta några generationer för att få 100% autos så varför inte :) . Men villduordna autos fort på bara en korsning så använd 2 autoblommande strains, eller så kommer du behöva korsa flera generationer för att 100% utav avkomman ska autoflorera. om du nu vill göra det så kommer det bli en helt ny sort :) . kul

  #616091
  DirtyBastard
  Deltagare

  Raderad

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top