Swegrow

 • Detta ämne har 4 deltagare och 19 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 20 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4930
  reaper
  Deltagare

  Någon som känner till läget? Gjorde min beställning fredagen den 11:e april (lite mer än en vecka sedan). Har bara fått en orderbekräftelse. Heller inget svar på mailet som jag skickade. :?

  #97307
  reaper
  Deltagare

  swegrow är hel lugnt … killen som jobbar där e skit schysst.. så det blir nog inga problem.. kanske lite stressat just nu :?

  ska nog lösa sig.

  Lycka till

  #97308
  reaper
  Deltagare

  @Dino”]Någon som känner till läget? Gjorde min beställning fredagen den 11:e april (lite mer än en vecka sedan). Har bara fått en orderbekräftelse. Heller inget svar på mailet som jag skickade. wrote:</em/

  Så fick du det du beställde Från SWEGROW ????? Vore intresant att veta har gjort en beställning där men det verkar inte hända nått. :?

  #97309

  Alltså det kan vara si och så med kommunikationen fram och tillbaks har jag märkt, men man får alltid sina prylar till slut.

  #97310
  reaper
  Deltagare

  The Green Goblin: inget svar, ingenting. Sidan verkar ha uppdaterats men jag har provat allt. 🙄

  #97311
  MrY
  Deltagare

  Är det inte enklare att ringa upp honom och fråga?

  #97312
  reaper
  Deltagare

  fortfarande inget svar från SWEGROW Så nu har jag gett upp hoppet och man kan ju undra om det e samma ägare på http://www.ebboflod.com beställde nämligen där oxå men efter veckors väntande så slutar jag hoppas och litar på att allas våran godtrogna vänn SOLEN ska titta fram.

  #97313
  reaper
  Deltagare

  Mikael på Ebboflod är inte den snabbast när det gäller att skicka grejjer. man får ligga på han lite… ;) 🙄 :D

  #97314
  MrY
  Deltagare

  De här firmorna är ju mer som hobbyprojekt. De har alla ”riktiga” jobb och det gör att du inte kan få full service. Men när det gäller Swegrow tycker jag fortfarande att det bara är att ringa och fråga. Han har uppenbarligen inte tid att surfa forumet om han inte har hunnit svara på sin mail.

  #97315
  reaper
  Deltagare

  Får nog ta och ringa. Tack för tipset MrY. hadde för mig att det inte stog nått nummer.

  #97316
  reaper
  Deltagare

  Jodå det står ett mobilnummer på hemsidan. Fast jag har försökt ringa de nu i en vecka och även fast de är under telefontiderna som sägs på telefonsvararen så är bara telefonsvararen på.

  Börjar bli rätt jobbigt, har gjort en order men tänkte ringa och säkerthetskolla en sak innan jag sätter in pengarna.. fast all service på swegrow verkar död, men ändå updaterades sidan för någon dag sen.. rätt konstigt och jobbigt då jag behöver mina prylar rätt snabbt :/
  (har även skickat mail)

  #97317
  reaper
  Deltagare

  The Green Goblin: inte lönt, den är inte på. 😥

  #97318
  reaper
  Deltagare

  Att han inte svarat på mailen kan nog bero på att han haft jour de senaste veckorna.Träffade han som hastigast för några dagar sedan när han levererade lite grejor.Och då hade han fullt upp med sitt jour jobb.
  Det var också något om en anhörig som inte var frisk som drog ner motivationen med shopen.

  /Canna

  #97319
  reaper
  Deltagare

  Canna: jag har inte fått ett enda svar sedan den 11:e april. Har alla som hade problem med swegrow fått sina grejer? Jag gjorde en ny beställning för ett par dagar sen men det händer fortvarande ingenting. Man börjar ju bli lite smått förbannad vid det här laget.. :?

  #97320
  reaper
  Deltagare

  Ingen som hört nåt?

  jag beställde lite prylar för några dagarsen … på förskottsbetalning.
  Man kan ju tycka att han inte borde skicka ut orderbekräftelser o så om han inte har tid att sköta shopen =/ … aja, kanske kommer snart ?

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 20 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top