Swecan, stålar, framtid

 • Detta ämne har 6 deltagare och 13 svar.
Visar 14 inlägg - 1 till 14 (av 14 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4358
  reaper
  Deltagare

  Jag skulle definitivt sätta in deg till swecan om det är vad som krävs för att få högre prestanda. (Självklart krävs det ju även arbete, men där kan jag inte bistå.) Det är väl inte helt orealistiskt att tänka sig att 100 medlemmar petar in typ 200 bupp var, 20 000:-. Är det mycket eller litet för hotellplats på en ny fin eeh schweizisk server med massor av plats och fart? Ingen av oss vill vara den som står för postgironumret eftersom vi alla är otäcka brottslingar. Men går det inte att göra en deal med något transaktionsföretag på tex caymanöarna, schweiz, kanalöarna eller någon liknande ekonomisk frizon? Ett postgiro till dom som returnerar pengarna till ett konto i Sverige mot en viss procent. Jag är mitt upp i en flytt och har svårt att fokusera på annat just nu (Alrik glider smidigt undan 8) ), men kan inte någon kolla upp hur det där funkar. Och kom gärna med andra förslag om hur pengar kan komma in på ett anonymt och säkert sätt.
  Håll den här tråden ren från prat om medlemsavgift, t-shirtar och sånt och fokusera på säker transaktion, för det är det första problemet som måste lösas vad gäller stålar.
  Och jag tror definitivt att det finns villiga donatorer!

  #93981
  reaper
  Deltagare

  Fungerar det inte bra som det är nu?

  #93982
  Gin
  Deltagare

  fnk: Jag tycker då inte det funkar. Går enormt segt,blir fel hela tiden…

  #93983
  reaper
  Deltagare

  Plus att det bekostas av en rätt liten handfull personer… vilka iofs inte klagar, men det vore ju kul att ge tillbaka lite som tack för deras initiativ.

  #93984
  reaper
  Deltagare

  Jo alltså anledningen till inlägget är att vi har blivit för stora, inlägg rensas bort pga utrymme, vilket jag tycker är tråkigt. Jag söker ofta gamla trådar, för det finns enorma mängder info här på swecan, men ger upp snabbt just för att jag inte vet om det jag söker är bortrensat. Det går trögt och hackigt och fel inträffar för ofta tycker jag. Jag vet inte om det går att lösa med pengar, men swecan kommer knappast att bli mindre med tiden. Dessutom käns det inte bra att ligga i USA, för knark-hatet är tom större där än i Sverige, kolla bara på parafernalia-busten som var nyligen. Sen kan ju oxå själva organisationen förnyas om det är möjligt att ta in pengar. Swecanfonden för att finansiera böter och sådana idéer. Jag kan ju som bekant inte så mycket om datorer och det är mycket möjligt att jag har fel om ett och annat. Rätta mig gärna!

  #93985
  DoD
  Deltagare

  Vi håller på och letar efter en ny server att lägga forumet på så att vi slipper dessa problem i framtiden.
  Ha lite tålamod så skall det nog bli bra! 😉

  #93986
  reaper
  Deltagare

  Jag har knappt märkt av dessa problem, så för mig är det inte något problem!
  Vad är det som är problem, lite mer detaljerat?

  En swecanfond skulle nog, inte funka! Skulle den betala böter åt medlemmar? Delvis eller hela beloppet? Att ha en fond till att organisera möten och träffar vore nog en bättre idé! Fast det måste ju skötas väldigt bra.
  Hur skulle man kunna bevisa att man torskat? Då skulle ju alla slags ”pundare” skaffa swecan, för att ha en sorts fallskärm! Vi skulle få in massor av folk utifrån, som inte tycks om här.
  Tyngre droger användare, snutar osv, osv.!

  För övrigt vill jag tacka alla moderatorer och administratörer, för deras arbete som aldrig belönas.

  (Ursäkta oss Radix för att ingen tidigare visat sin tacksamhet)

  (Gandhi) 8)

  #93987
  reaper
  Deltagare

  planka.nu har ju en slags fond, hur bra eller dåligt eller om den funkar alls vet jag inte.

  om nu en fond skulle vara en bra idé.. hmmm..skeptisk. eget val att knirka, fast aldrig kul att torska, vad man än torskar för.. hmmm

  däremot bidrag till swecan, för utrymme, server osv… helt klart ett ”måste” tycker jag. eftersom jag är everday-abuser-of-swecan-flera-gånger-om-dagen…

  #93988
  Trestor
  Deltagare

  Vi håller som sagt på att greja annan server, men visst vore det bra om alla kunde donera till forumet. Vad jag vet har vi redan ett postgiro eller kontonummer för sådant, men vi har varit lite återhållsamma med att ge ut det. Jag vågar av den anledningen inte ge ut det innan catrine tillfrågats.

  #93989
  Gin
  Deltagare

  Jag har kontot men inte gett pengar, är inte snål men har jäävla kasst med pengar då jag inte har inkomst. Får jag ett jobb så lovar jag att sätta in minst 500kr/månad.

  #93990
  reaper
  Deltagare

  😯 Konto finns!

  Jaha, vad fan babblar jag då om. Jag sticker iväg en månad eller så nu, men sen betalar jag gladly in pengar om swecan vågar ge mig nummret då. Vi hör om ett långt tag, puss på er! 😉

  #93991
  Dytree
  Deltagare

  Är den här fonden nån sorts brottsbidrag? Eller är det typ sponsring till swecan t-shirts och rullpapper och sånt?

  #93992
  Hr Sanders
  Deltagare

  Om jag förstått det rätt, så är det sponsring av server, bandbredd, programvara mm. Inte sponsring av något brottsligt.

  / Hr Sanders.

  #93993
  Trestor
  Deltagare

  Kontot som finns nu är till för sponsring av hemsidan/forumet och inget annat.

Visar 14 inlägg - 1 till 14 (av 14 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top