svettningar

 • Detta ämne har 1 deltagare och 5 svar.
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2974
  reaper
  Deltagare

  Jag har läst en del inlägg om svettningar men jag har inte sett någon tråd om det och varför det uppstår.
  När jag rökt under en längre period, får jag på natten (efter dagen som jag inte rökt) enorma svettningar. Jag kan vakna upp av att hela sängen är helt neddränkt av svett och kroppen helt täckt av det.
  Detta har även hänt en kompis till mig, som även har det i komination av mardrömmar (det har dock inte jag).
  Jag har rökt nu i kanske 5 år, och det är nu de senaste månaderna det uppstått. Dessa månader har jag rökt väldigt ofta, jag hade en period på 3 månader (augusti-oktober) då jag nästan rökte varje dag, vilket är mycket jämfört med vad jag rökte innan.

  #82717
  reaper
  Deltagare

  Om jag röker mycket under en period och sen håller upp ett tag får jag nästan alltid svettningar.. ibland mer ibland mindre.

  Mardrömmar har jag däremot aldrig haft, men däremot brukar jag märka en att jag drömmer både fler och mer detaljerade drömmar. När jag däremot röker så drömmer jag knappt alls (eller också glömmer jag bort drömmarna :) ).

  Polare till mig säger att samma sak händer dom (både svettningar och drömmar). Men jag har inte en susning om varför… skulle va intressant att veta.

  .bud

  #82718
  reaper
  Deltagare

  Det här är ju ändå en effekt av EXTREMT bruk och om ni är oroade över det så ta ett break.

  Det kommer ju inte ens i närheten på NÅGOT SÄTT av vad till exempel avtändning på tjack gör etc…

  Överlag så tycker jag personligen att om man känner att man är orolig över några bieffekter överhuvudtaget så ta en paus i rökandet.

  #82719
  reaper
  Deltagare

  dude, jag svettas NU :)

  /bud

  #82720
  reaper
  Deltagare

  Det jag menar är bara att det är en vanlig sak i unga åldrar att folk ”skyller” negativa effekter på cannabis och säger att de ”blir beroende” eller whatever. I själva verket så är det ju bara så att dessa personer som ständigt varit under vuxnas beskydd inte kan ta eget ansvar och då göra avbrott. Detsamma kan appliceras på folk som äter såfort de inte har något att göra etc :)

  #82721
  reaper
  Deltagare

  chocoloco: givetvis ska man ta uppehåll om men känner att det blivit mycket under en period. Kollade runt lite snabbt på nätet om jag kunde hitta något om svettningar.. dock utan fråmgång. erowid skrev följande om ”withdrawal”:

  Quote:
  ”mild” withdrawal symptoms occur after daily use in some users. These may last for 1-6 weeks after cessation of use and can include anxiety, anhedonia (reduced experience of pleasure), headaches, general unease/discomfort, difficulty sleeping, and a desire to smoke pot.

  inget om svettningarna alltså.. ändå är det ngt jag och flera till känner igen..

  hehe kan inte låta bli att skratta när jag läser ” .. and a desire to smoke pot. ” :)

  /bud

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top