Svart afghan

 • Detta ämne har 1 deltagare och 1 svar.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #31259
  reaper
  Deltagare

  tjena… jag har köpt och testat svart afghan i helgen. jag köpte 5g för 500kr :( jag och en kompis delade upp 0.6g var och eldade lite på det och knådade in det i lite toback som vi sedan stoppade i en joint. jag rökte och hadde i röken i lungorna i ca 10sek och sedan igen tils det var slut. då tyckte jag att jag började bli litte snurrig och hoppades på att jag skulle bli helt 😯 men jag blev bara väldgt ”tung & trött” men inget annat hände… gjorde jag fel eller blev jag lurad? vill gärna veta fär jag har ca 4g kvar… 😆 jag har hört från endel att man måste röka ca 3 gånger innan det funkar stämmer det???? svara mig!!! :?

  #363277
  Enviousness
  Deltagare

  Så det är alltså första gången du röker?

  I de allra flesta fall är det som du säger, det tar vanligtvis ett par gånger innan man upplever någon större effekt av att röka cannabis. Tycker det låter ungefär som många andra första-upplevelser man hört om.

  Jag skulle inte säga att du blivit blåst, men jag ställer mig liite skeptisk till att det skulle vara svart afghan du fått tag i. Bara lite. Utskicken med hasch från Afghanistan har varit relativt udda den senaste tiden till följd av oroligheterna i området, så det är mest därför jag reagerade. Den genomsnittlige dealern älskar ju att kalla alla former av hasch som är mörkare till färgen för svart afhgan. Men dugligt hasch lär det vara oavsett. Hoppas det ska ge dig lite svar på dina frågor.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top