”Stenad” av Pelle Olsson

 • Detta ämne har 4 deltagare och 7 svar.
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3004
  brain
  Deltagare

  Pelle Olsson har skrivit boken Stenad som givits ut på Fri Förlag. Är det någon här som läst den? Kommentar?

  #83027
  Powerpuffgirl
  Deltagare

  Jag har läst den. Fick den gratis på bok- och biblioteksmässan för att jag var så bra på att svara på frågor om hampa! 😆
  Boken är emot bruket av hampa, men författaren låter även de som är för ett rekreationsbruk av växten att komma till tals. Han redovisar även en del fakta och statistik och äter en spacecake i Amsterdam! Även om han själv är emot en leglisering, så tycker jag att drogliberalernas ställning i frågan vinner. Klart läsvärd, tyckte jag, även om jag inte alltid delar författarens åsikter. (Men en författare med andra åsikter får väl inte publiceras i detta land. 😥 )

  #83028
  Powerpuffgirl
  Deltagare

  Mna får ju trots allt inte glömma att han är drogmotståndare. Såklart att han tar upp de fall där det hela har gått på skogen.
  Det mest bisarra exemplet är i mitt tycke den där polissonen som skjuter sin mamma!
  Så på sina ställen håller jag med dig att det är irriterande.

  #83029
  Paddington
  Deltagare

  Pelle Olsson är en av nyckelpersonerna hos RNS, en mer ”jävig” person i frågan får man leta efter. De debattinlägg och övriga uttalanden han gjort som jag läst har känts extremt onyanserade. Jag har dock inte läst boken.

  #83030
  reaper
  Deltagare

  jag tycker faktist att boken va rätt bra! förutom dom 2 extrema sakerna så är boken rätt hyglig…..eller a extremt bra för att vara en svensk bok =) frågan e om någon värkligen tar dom 2 sakerna på allvar? resten av boken håller ju en helt annan klass…
  (man kanske skulle ta å scana av boken å släppa den som pdf:?:)

  finns det några andra svenska böcker som man borde läsa?

  / :kimblah:

  #83031
  gronis
  Deltagare

  om du vill läsa rejält skitsnack så ska du skaffa boken om anders! Det är en bokserie! Varje bok har samma handling och samma personer men dom byter ut drogerna han tar! I den första röker han cigg. den andra e det alkohol det handlar om sen sniffning/boffning och sist men inte minst cannabis! Efter första blosset han tar känner han att hans svåra liv inte känns så svårt längre och allt känns underbart! Som om man känner så efter det första blosset i ens liv? Alla böckerna förrutom den om rökning slutar med att anders blir överkörd och dör. det är barn/ungdoms böcker på kanske 40-50 sidor.

  #83032
  reaper
  Deltagare

  @brain wrote:

  Pelle Olsson har skrivit boken Stenad som givits ut på Fri Förlag. Är det någon här som läst den? Kommentar?

  Jag har läst boken och den är ganska bra, den är ju typ som en vanlig bok men med mycket fakta om diverse grejer om Coffee shops i Amsterdam osv, osv.

  Mycket god fakta alltså för den Cannabis-intresserad.
  Du kan ju läsa den i brist på annan cannabis lektyr, om du bara är ute efter fakta och sånt råderjag dig till att läsa ”Knark och sånt” en rolig bok med massor av droger och det som står om cannabis är rätt roligt.
  Massor av olika trippar som folk råkat ut för och sånt, tunn bok också! ❗

  #83033
  reaper
  Deltagare

  Stockholms stadsbibliotek har 16 exemplar av denna bok!
  Stockholmare – passa på att låna den!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top