Stealth balkong odling

 • Detta ämne har 1 deltagare och 1 svar.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5104
  reaper
  Deltagare

  Bor man så att andra kan se in på ens balkong så funkar det ju inte så bra med balkongodlingar. Jag undrar om det är någon som har gjort eller klurat lite på en stealth-setup för balkongen. Ljus skall kunna komma in, men man skall inte kunna se in.

  Jag har lite funderingar i stil med att mylar speglar medans vitfärg inte gör det. Sedan borde man ha ngt slags system för att ventilera bort varmluft. Har man en hög grej så kanske man kan nytja *skorstenseffekten. Men det är klart, den skanske inte blir någon sådan effekt på någon meter hög skorsten.

  Som sagt jag behöver lite hjälp så allt är välkommet!

  * = Att luften som stiger drar in ny luft nedifrån och att tryckskillnaden gör att den varma stigande luften kommer ut i ett annat tryck högre upp, vilket ger extra krut.

  #98654
  Dormin
  Deltagare

  Jag tänkte ha en planta på balkongen i sommar. Men som du så har jag problem med insyn. Så jag tänker kamoflera min planta med hjäp utav tomatplantor 8) Min tomatplanta får skydd av mina tomatplantor 😆
  Kanske är något för dig att satsa på? Du skulle kunna ha ett vindskydd på ena sidan av balkongen, sedan har du andra plantor framför så borde den vara ganska bra gömd! I allafall så blir det svårt för folk att se över topparna på dina ”andra” plantor. Och är ditt vindskydd tillräkligt högt så kan inte grannarna på övervåning se plantan heller.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top