Slutet forum

 • Detta ämne har 1 deltagare och 1 svar.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #58675
  zarex
  Deltagare

  Hallå.
  Tänkte bara höra om det finns något intresse för ett slutet forum.
  Då jag har märkt att ganska många funktioner här ligger nere som te.x pm av säkerhets skäl (om man inte är med i gruppen tissel tassel). Så satt jag och funderade om man ska ta och slänga upp ett slutet forum på nån gratis host så om folk vill diskutera saker som man känner att man inte vill ta med resten av forumet.

  Då min ide om det här slutna forumet är att man måste först ansöka om medlemskap och även kanske möjligen vara aktiv här. Då min tanke är att man inte ska kunna se vad som skrivs i forumet om man inte är medlem.

  Men som sagt min tanke är framför allt att man ska kunna skicka pm till varandra.
  Men innan jag lägger ner någon energi på att fixa upp det så skulle jag vilja veta om det finns något intresse för det?

  OBS Jag försöker inte att få folk att joina ett nytt forum och lämna swecan. Utan att enbart att ha det slutna forumet som en ”förlängd arm”.

  skriv gärna vad ni tycker om ide’en om den är helt värdelös eller om det är något ni tycker är värt man man lägger ner lite energi på.

  (Säkerheten på detta forum kommer vara prio ett och folk som inte är medlämmar här kommer inte att kunna gå med)

  #612148
  Drullper
  Deltagare

  Hej,

  Alla initiativ är nästan alltid av godo (förutom när neonazister bygger nya forum). Problemet kan nog vara att bygga ett förtroende för denna andra site, framförallt om du vill att man skall knyta sitt konto här till ett konto på det nya forumet.

  Hänger man här är man ljusskygg av naturen. Du är registrerad den 14 feb (ca en vecka sedan) och har postat fyra inlägg och föreslår att man ska koppla sitt användarkonto här till ett konto på en site som du driver och får tillgång till alla uppgifter/spår besökaren lämnar efter sig. Jag tror du förstår att det finns ett visst ”förtroendegap” att överbrygga innan jag tror någon vågar exponera sig gentemot dig.

  Samtidigt så hade swecan samma problem en gång i tiden, någon måste alltid vara den första som vågar ta språnget. Jag är dock för feg.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top