Skumma upplevelser……..

 • Detta ämne har 3 deltagare och 4 svar.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9193
  reaper
  Deltagare

  När jag röker på så blir mitt närminne kasst, jag brukar bli filosofisk, skriva djupa tankar och funderingar, rita saker jag sett under min uppväxt.

  Kan berätta om en riktigt skum upplevelse jag hade förut för 2 veckor sedan.

  Det va runt 12 på natten, jag hade rökt på lite precis, inte speciellt stenad va jag. Hade tvättat och skulle gå ner och hämta det i tvättstugan (bor i lägenhet). Allt va fin fint och jag har aldrig haft en bättre tripp, i tvättstugan vek jag mina kläder, lakan, handdukar etc. Jag gick upp igen la kläderna i garderoben, gick in i köket för jag fick ett enormt munchies behov så jag slängde ihop lite käk. Satt mig ner framför TVn och kollade på nått som jag inte vet vad det va, käkade upp maten, kollade vidare på tv en stund. Jag traskade sedan in i köket för att diska upp veckans berg med glas och tallrikar, efteråt gick jag in på toaletten, borstade tänderna och gjorde allt det där man gör innan man går och lägger sig ni vet…….
  Så, jag satt mig på sängen och började filosofera riktigt skumma tankar om allt ifrån mat, plugget, upplevelser till världsfred och goda gärningar etc……Fick då ideén att jag skulle skriva ner allt jag tänkte, tog papper och penna och satt igång.

  Jag skrev 4st A4 sidor, fram och bak med text. När jag va klar la jag mig ner och blundade. Jag vet inte om jag somnade men jag såg allt jag gjort, personer jag mött etc, hela mitt liv gick i repris från då jag föddes tills då jag la mig ner den kvällen för att sova. Efter denna snabbgenomgång av livet gick jag upp på toa. Det kändes skit konstigt i kroppen, inbildade mig att mina fötter va runda som bollar och att jag rullade fram till toan på fötterna. Efter jag pissat var jag törstig som aldrig förr, gick in i köket och drack 1.5 liter vatten.

  Jag gick sedan och la mig igen, men innan kollade jag på klockan för jag trodde att det va morgon strax. Tog tag i klockan och kollade tiden, 00.19.

  Det hade bara gått 19 minuter sedan jag rökte på och hade hunnit med allt detta på så liten tid………………

  Hela tiden kändes det som tiden stannat, helt skumt.

  Har någon varit med om nått liknande?

  #133316
  GrandNastyB
  Deltagare

  Är du säker på att den inte blev vintertid eller något? Det låter helskumt! Att det går snabbt att skriva vet jag, jag skrev ett råmanus till en porrfilm på två sidor på bara några minuter häromkvällen! 😆

  #133317
  reaper
  Deltagare

  oj, är du säker på att du inte missade tiden då du kikade på klockan först? typ att du rökte vid halv tolv lr nått liknande.
  Om du nu har rätt, så vore det ju rätt tufft :)
  Har inte varit med om nått liknande precis.

  #133318
  reaper
  Deltagare

  Kan du inte posta det du skrev?

  #133319
  Gonzoeliac
  Deltagare

  jag och en polare hade nästan likadan upplevelse. Vi satt hemma hos honom och hade trevligt och rökte en del. Sedan körde vi iväg till en strand på andra sidan stan, kollade på klockan som var runt 23.30. Vi var där ett bra tag, jag stod ute på bryggorna och han var på stranden och gjorde något, vet inte vad eftersom det var så jävla mörkt. Sedan kom han ut på bryggan och började snacka om Hitto-dito, en blandning mellan hitler och R2-D2. Vi skrattade åt den sjuka tanken ett tag. Flummade runt lite där och åkte iväg igen. Kollade på klockan och det hade gått 10 min, kändes som vi varit där minst en timme. Körde runt lite, kollade på klockan, gått 2 min. Då hade vi varit nere på stan 1 gång och sedan tillbaka till mitt område. Vi tyckte att det var helskevt och skrattade. Körde vidare. Träffade ett par polare. Stanna och snacka med dom ett tag, åkte där ifrån. När vi kolla på klockan hade det gått 3 min sedan vi sist kollade, och vi hade snackat med dom andra ett bra tag. Och vi körde jävligt sakta hela tiden! Sedan drog vi in på macken och handlade lite godis och sånt sedan drog vi hem till honom, klockan var strax över tolv då. Helt sjukt. Båda var jävligt trötta, så vi drog varsin hit var sedan drog jag hem.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top