Skördefest i Helsingfors :)_§

 • Detta ämne har 2 deltagare och 2 svar.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1548
  reaper
  Deltagare

  Hejjsan!

  Var på skördefest som Helsingforstraktens gröna unga ordnade i en park i centrala H:fors idag. Mellan 100 och 200 pers. satt och njöt av flummig musik, solsken och vad man själv eller grannen hadde med… :D

  Bängarna höll sig på avstånd, men körde förbi lite nu som då. Några civilpoliser med kamera blev igenkända och stack efter ett tag… Dom var visst nåns gamla bekanta från ett hembesök.

  Ahh, de har tagit en hav timme att skriva dehär…

  Hursomhelst så var det SKYsst med en smoke-in här oxo. Definitivt nåt som mäste hända igen.

  JeppisBoy

  #71077
  Token
  Deltagare

  Låter ju hur trevligt som helst.!! :D
  *avis* ;)

  //Pi

  #71078
  reaper
  Deltagare

  Jo visst e det skillnad. Vi har ju inte direkt nån rave-kommission här…

  För nån vecka sen skickade nån riksåklagar-typ ut anvisningar om hur den ca: 1 år gamla lagen om snabb-böter för innehav o bruk skall tillämpas. Innehav av små mängder (<10g) cannabis bör inte leda till mer än 5 - 15 dagsböter.
  Före den lagen kom var innehav och bruk egentligen inte straffbart, förutom att polisen och domstolarna ju tyckte att det var det. Värt att notera är att jag fick 20 dagsböter när jag körde 140 på en 100-väg förra sommaren…

  Äh, va jobbigt de e att förklara saker utan finlandismer.

  En annan bra sak…

  I förra vintras la Vanda hovrätt (om jag inte minns fel) ner åtalen mot en cancersjuk kvinna som använt cannabis i stället för vanliga mediciner för att lindra symptomen av sin strålbehandling. Domarna lär ha varit mycket intresserade av cannabis som medicin och fick behålla alla dokument som SKY (Finlands CannabisFörening) hade skaffat fram för kvinnans försvar.

  Hur som helst är Finland nog inget paradis ännu. Men visst verkar det hända saker här. Under bordet alltså. Kanske det är bättre ställt när SKY fyller 20 än 10.

  OBS! Dedär var inte att uttala mig i SKY:s namn,
  JeppisBoy

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top