Satans varmt…

 • Detta ämne har 1 deltagare och 1 svar.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2502
  reaper
  Deltagare

  Odlar i en klädkammare (typ 3×3 meter) med en HPS och problemet är att det blir satans varmt. Det är ju inte så konstigt att temperaturen går upp då lampan är på och det är svårt att föra in någon kyla eller ut någon värme, då jag absolut inte får såga i dörren. Tänkte ändå att jag kunde avföra lite värme från de små liven genom att sätta en glasskiva under lampan. Reflektorn består bara av glansig, knöglig plåt som bockats på fyra ställen. D.v.s. att det blir öppet i ändarna, och jag tänkte att jag kunde sätta en mindre bordsfläkt som blåser rätt igenom den och på så sätt för bort värme från det mest kritiska stället… Tror ni detta kan ha någon funktion.

  En annan sak jag funderar på är att förlänga kammarens ventilation till lampan. Min fråga är dock vad som händer när man skruvar bort justeringsplattan från ventilen och låter det suga ut med ”full effekt” så att säga. Blir det undertryck i kammaren och lukten (som ju säkert också delvis kommer dras ut där) hamnar i de andra lägenheterna?

  #78476
  Aghori Baba
  Deltagare

  Ja för faan… var noga med att inte sprida doften till andra lägenheter. Ofta är det nog inga problem, men i mitt odlings utrymme (oxå klädkammare) finns de en ventil, men när jag sätter på köksfläkten blåser luft in i klädkammaren och tar med sig matos och röklukt från andra lägenheter in i klädkammaren…. =( och man vill ju inte gärna ta in fastighetsskötaren i odlingsrummet för detta… *flina*

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top