Sammarbetar swecan med polisen?

 • Detta ämne har 11 deltagare och 30 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 31 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1330
  reaper
  Deltagare

  Har ni tänkt på en sak…

  Hur kan vi egentligen veta att folket bakom swecan egentligen inte är drogmotståndare som är ute efter att samla in information om oss och sedan vidarebefodra denna till polisen?

  Bara en tanke…

  #69598
  gronis
  Deltagare

  en risk man får ta! Vem e egentligen folket bakom swecan överhuvud taget?

  #69599
  trebloose
  Deltagare

  Folket bakom swecan är väl våra admins. De är ju duktigt insatta i det här med odling och några har väl postat bilder. skulle knappast tro detta. Skulle inte flertalet av oss redan varit fast? Risken är väl inte större att dom skulle vara snutar än att någon annan här e det? Tror du är ganska ensam om att ha sådana tankar.

  #69600
  Smacky
  Deltagare

  Lite väl paranoid nu va? 🙄

  #69601
  reaper
  Deltagare

  Jag sa inte att jag tror det, det var bara en tanke. Men tänk om. Dom kanske planerar en stor razzia och det är kanske därför inga av blivit busted ännu.

  Vad säger folket ”bakom” swecan om detta?

  #69602
  reaper
  Deltagare

  Haha.. ja det är inte lätt alltså.. :D

  #69603
  General Knas
  Deltagare

  jag kan iaf garantera att mry inte är bängen *s*

  #69604
  reaper
  Deltagare

  Jag tror inte han är ensam om den tanken. Det slog mig också, nojjig som jag är. Jag tror det är bra att vara lite nojjig. :)

  #69605
  General Knas
  Deltagare

  självklart så är bängen här och kollar/noterar men det får ni räkna kallt med.. Ni som verkligen odlar får helt enkelt göra ert yttersta för att vara anonyma! om ni inte har nått att dölja däremot då kan ni ju vara lika öppna som mig :)

  #69606
  reaper
  Deltagare

  Brottsprovokation är inte lagligt i sverige….därför kan du vara lugn!

  #69607
  General Knas
  Deltagare

  det är inte provokation av polisen att titta här inne vem som skriver vad och varifrån, var bilder är tagna mm.. provokation blir det inte förens dom ber dig odla, sälja, skänka eller liknande

  #69608
  reaper
  Deltagare

  Varför svarar ingen Swecan grundare på detta? kan det verkligen va så att alla egentligen är ute efter just DIG?

  Visst kan det va bra att va nojjig men det känns inte som om polisen lägger ner så jättemycket tid på att jaga småpuffare som dom flesta här är…? Polisen riktar nog istället all sin kraft på att stoppa dom som massproducerar och säljer till oss?
  tror inte heller att dom som odlar hemma för privat bruk behöver va oroliga för att skriva här? då kan man ju lika gärna lägga ner hela swecan och det vill väl ingen? :?:

  #69609
  reaper
  Deltagare

  hela idén med forumet utvecklades vid ett arbetsbord hos polismyndigheten för att, som skrivits ovan, göra feta ”busts”. men ngt gick snett, jävligt snett faktist. bevisen och argumenten som framförts har övertygat de ansvariga till den grad att dom själva har ”bytt sida” och stöder en realistisk cannabissyn och projektet har glömts bort av högre instans eller oxå är det just denna instans som håller i det. se på bodström :D

  #69610
  reaper
  Deltagare

  hehehe 😆

  #69611
  Gin
  Deltagare

  hmmmm, jag upprepar. hmmmm

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 31 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top