pollinering??

 • Detta ämne har 2 deltagare och 2 svar.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2971
  reaper
  Deltagare

  jag har undrat länge och jag har letat men hittar ingen info??
  det är kanske jag som letar fel.. eller på fel ställen..jag är tacksam om jag får några svar!! :D

  vad händer med plantan om den pollineras?? blir det sämre röka eller vad??

  mvh canrat

  #82655
  Trestor
  Deltagare

  Det händer samma sak som med alla andra fröbärande växter på planeten. Den får frön. Detta resulterar i att du får en väldig massa frön vilket är bra om man vill ha frön, men dåligt om man vill ha rökbara växtdelar eftersom det blir mycket mindre av dessa. Sedan tillkommer det lite arbetssamma momentet att plocka bort frön varje gång man ska röka.

  Mao, så får du mycket mindre röka, och även något svagare röka än om plantan skulle varit sensimilla (obefruktad), men å andra sidan får du flera tusen frön som man kan få upp nya plantor av :)

  #82656
  reaper
  Deltagare

  Ifall jag förstått det hela rätt så kan det vara en bra idé att pollinera blommorna precis tiden innan du skall skörda, för att få en högre koncentration av THC.

  Tydligen skall de aldra mest potenta delarna av plantan också vara små blad som ombildas vid själva frö tillverkningen.

  Men du måste ha en bra timing för då måste alltså skörda innan det bildats frö, d.v.s då måste knipsa dom under själva fröbilande processen.

  Kanske kan du göra så att du tar lite pollen och förvarar i frysen. Sedan när det är dags att skörda så pollinerar du någon dag innan. Jag är lite osäker på hur många dagar innan dock, har för mig att jag hört något mellan 2-4 dagar???? Någon annan som vet säkert?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top