Plockad utanför chriss?

 • Detta ämne har 3 deltagare och 6 svar.
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4126
  reaper
  Deltagare

  När jag var i chriss sist (2 veckor sen) hamnade jag i samspråk med ett par lirare från malmö. Dom hävdade att civilklädda snutar ibland ”infiltrerar” vanliga haschköpare för att se om dom tänker ta med sig något ut, och sedan plockar dom utanför. Har någon hört något dylikt?
  Jag har levt i tron att dansk polis hade en rätt liberal syn på hasch för ”eget bruk”. Tacksam för erfarenheter eller, ännu bättre, dementi på detta påstående!

  #92364
  reaper
  Deltagare

  Har blivit stoppad när jag och en polare åkte från Chriss i en svensk reggad bil. Vi frågade lite undrande om det inte var lagligt, fick då svaret att det inte är det i Danmark, bara chriss.
  Fast svenska snutar, ingen aning.

  #92365
  reaper
  Deltagare

  @eekthatmaus wrote:

  svenska snutar har väl knappast befogenheter i danmark?? däremot kan de ju spana åt tullen….

  Jag syftade mest på danska snutar, men det är iofs rätt skrämmande om svenska grisar spanar åt tullen… Svensk polismakt har ingenting att göra i främmande land enligt min åsikt.

  #92366
  reaper
  Deltagare

  Förtydligande – Det var danska polisen som stoppade oss, kollade fickor och väskan vi hade. Han aldrig bli nervös, för även om dom hadfe hittat biten, så hade det någ inte hänt så mycket, inbillade jag mig iallafall då.

  #92367
  reaper
  Deltagare

  En jag känner (till) blev stoppad av polisen på väg från chris, 5000 spänn böter för en femma och 10000! för sju. Jag har allså hört detta, men av ganska pålitliga källor enligt min uppfattning..

  #92368
  Aghori Baba
  Deltagare

  baxie Var hände detta? Direkt utanför Chriss, i Danmark eller i Sverige?

  Bötesbeloppet kan variera ganska mycket då det beräknas utifrån hur mycket du tjänar. Jag känner till någon som fick 5000 spänn för 2g.

  #92369
  chong
  Deltagare

  Jag har persoligen varit med om liknande händelser som jag skrivigt om någon annastans här på forumet (kommer inte ihåg var). Men dom sa att man kunde bli utvisad för haschet och att det var väldigt allvarligt. Troligen för att vi var svenskar. Hur som helst så nöjde dom sig med att jag slängde rökat i en gatubrunn så fick vi åka sedan. Allt detta skedde ett par hundra meter utanför criss.

  Mvh chong.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top