Plante lowryder inne en uke så flytte ut?

 • Detta ämne har 1 deltagare och 1 svar.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30377
  reaper
  Deltagare

  Jeg har bestemt meg for å plante lowryder ute neste år. Men har hørt at det kan være lurt og la dem gro røtter en uke inne først. Har dere noen erfaringer med det? Hvor ofte må jeg vanne? Eller finnes det en enkel ”howto plant lowryder”. Bor ennå oss mor så kan ikke dyrke inne 😡 takker for svar

  #354971
  reaper
  Deltagare

  Föreslår att du låter dem gro inomhus, sedan planterar i mjölkkartonger, och låter dem stå i mjölkkartongerna tills dom har visat kön, och sedan planterar ut dem.
  Om det inte är något problem för dig att ha plantorna antingen inomhus under lampor, på balkong eller i trädgård så tycker jag att det är det bästa sättet.
  Plantorna klarar sig bra med jorden i mjölkkartongen tills de visat kön, och därefter kan du ge dom en riktigt bra växtplats utomhus nånstans.
  Det är inte så svårt att veta hur ofta du måste vattna, ifall det är en normal sommar behöver du inte vattna dom alls utomhus, under en torr sommar som Sverige hade detta året kan du behöva vattna någon gång.
  När du förodlar dem så behöver du bara vattna när jorden är torr, daglig tillsyn krävs!
  Om du inte har möjlighet att förodla dem i t.ex. mjölkkartonger så går det att sätta ut dom direkt efter att du har grott dem, men dom klarar sig bättre om dom har fått växa till sig lite.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top