Pissprov

 • Detta ämne har 2 deltagare och 4 svar.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1451
  reaper
  Deltagare

  Har skolan rätt att ta oförberedda pissprov på gymnasieelever? Och vad ska man göra isåfall om det kommer ett oförberett test och man vet att man har THC i blodet? :?:

  #70392
  Fr
  Deltagare

  De har inte rätt till det om det inte finns någon anledning, och vad skulle det vara? Har du varit hög i skolan eller? :) Skämt å sido alltså, varför skulle det vara något speciellt med ”gymnasieelever”? Jag tror gränsen är personer över 15, hörde att moderaterna ville sänka gränsen till 12.

  Jag tror att man alltid får reda på såna där test ett par dagar innan, har man otur och precis rökt då kan man dricka massor med vatten dessa dagar, samt inta kreatin. Mer ingående hur man klarar testen finns i denna guide http://faktaomdroger.1av10.nu/doc/urin.html

  #70393
  reaper
  Deltagare

  Jag blev tagen en gågn när jag var 17 och kom lite bakflummig och dom ville ta prov på mig jag blöåvägrade och sa att i sånnafall ska dom kolla hela skolan och itne bara mig .
  Då sa dom att jag var skyldig enligt lag att göra det men det är jag itne eftersom det enda bevis dom hade var att jag var lite rödögd och detta var på våren och jag lider av extrem pollen allergi så jag hade en näsa som tokrann och röda svullna ögon.
  Dom struntade iaf i det för dom kollade upp det och det visade sig att jag hade rätt att dom inte kan singla ut en enskild person om det inte finns rejäla skäl som att man skolkar som fan och likande vilket jag inte gjorde under den perioden.

  Jah love/Björnen

  #70394
  reaper
  Deltagare

  jag har aldrig varit med om några såna test. men i min skola kom snuten med hundar och kollade skåpen lite då och då.

  #70395
  reaper
  Deltagare

  Min chef kom på jobbet kl 8 en morgon. Torskade provet kl 8.30….hrm…
  Fick såklart sparken, men det är ju det man har facket till.
  Ansåg han att jag har ”drogproblem” var han tvunget skicka mig på rehab. Det trodde han dock väl inte, så ja gjorde ett uppehåll på 2 månader, lämnade rent och fick behålla jobbet.
  Idag kör jag fortfarande samma stil, som tur var inge mer nya äckelprov… 😡
  Vem vet? Säkert kommer det… Den dagen, den sorgen.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top