Perlite. DYRT och BILLIGT!!

 • Detta ämne har 4 deltagare och 6 svar.
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2520
  reaper
  Deltagare

  Tja.

  Skippade att löpa Perlite på Weibulls för där tog de 54 spänn för typ 3-4 liter. Knallade in och snackade med min blomsterhandlare istället och han kollade upp vad det kostar om han plockar hem från hallarna. Lyssna på det här: 100 liter(!) för 270 spänn!! Sjukt billigt ju…

  Consensus: Fuck weibulls.

  /L

  #78612
  Zap
  Deltagare

  betalar 50 kr för 25 liter

  #78613
  reaper
  Deltagare

  @nightz wrote:

  Men så ere med allt jue…
  Alla inköpspriser äger vanliga priserna, och hur annars ska affären gå runt och kunna gå i vinst? Hos Plantagen kostar de iofs 39:- :?

  Jo tack, jag är väl förtrogen med de företagsekonomiska spelreglerna, då jag just nu håller på med en c-uppsats i ämnet. Men ett så pass stort påslag på marginalerna är knappast rimligt.

  Någon borde sparka Herr Weibull hårt på pungen!

  #78614
  Trestor
  Deltagare

  Jag undrar hur ni överhuvudtaget får tag i perlite…? letade runt på varje trädgårdshandel inom 5 mils radie och de flesta visste inte ens vad det var för nåt, resten hade det inte, så det blev minileca för mig istället.

  #78615
  reaper
  Deltagare

  Prova även på Lantmannaaffären om du har en sådan i närheten, jag hittade både vermiculit och perlite där, dock till överpriset 59:-/6 liter… 🙄

  #78616
  Brassman
  Deltagare

  Köp från http://www.baramineraler.se istället 😈

  #78617
  reaper
  Deltagare

  succseed.com har också om man inte vill ha så mycket och vill ha det på posten.. det kostar ju typ ingeting att frakt med post! succseed.com skickar med fakturan i paketet också!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top