Northern Lights = Skitröka?

 • Detta ämne har 4 deltagare och 6 svar.
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1494
  reaper
  Deltagare

  Tjenna!

  Jag skördade min lilla northern ligts planta för ett tag sen och test rökte lite häromdagen. Men jag måste säga att jag blev lite besviken.

  Är Northern Lights skitröka eller är det jag som gjort nått fel? Jag blev bara seg, slö och ja, som en dålig fylla typ. Snurrade på lite skummt och tankarna bar iväg med en… Kännde mig mest avtrubbad och sen kom huvudvärk.

  Jag har ju inte rökt något annat så jag saknar referenser… :( Men det skall väl vara lite roligare än så?

  #70710
  Super Mario
  Deltagare

  Nääh, Northern Lights är verkligen inget skitröka. Om det här var första gången du rökte dock så ska du nog prova några gånger till innan du bestämmer dig för om cannabis passar dig. Många får ingen effekt alls första 4-5 gångerna. Prova att röka lite mindre nästa gång, har du bra hemodlat gräs så behövs det bara en liten bit av en bud för att bli påverkad.

  Men självklart är det juh så att cannabis inte passar alla, en del blir bara förvirrade och känner sig konstiga istället för att få ett behagligt rus.

  #70711
  trebloose
  Deltagare

  Säker på att odlingen gick ok? så att den blommade klart och så? sen behöver ju inte de första rusen vara bra alls som sagt…

  #70712
  reaper
  Deltagare

  det NL-röka som jag puffat på har varit allt annat än dåligt

  #70713
  reaper
  Deltagare

  @trebloose wrote:

  Säker på att odlingen gick ok? så att den blommade klart och så? sen behöver ju inte de första rusen vara bra alls som sagt…

  Ja, när dom blå-rosa blommorna kom skördade jag? Nä, allvarligt skojjat, jag tror det. Det vart lite brännda/uttorkade bladtoppar men det var marginellt. Budsen såg fina ut. Den blev ju dock lite misshandlad,… (Övergödd, bruna rötter (själv vattnande kruka), lus angrepp m.m.))Kanske skall prova nästa planta som var lite mer lyckad innan jag slänger skiten.

  Det var dock inte första ruset. Bakade kakor på han plantor som jag knaprade ett par gånger. Men jag får väl ge det några försök till…

  #70714

  Tänk på att torka gräset korrekt. Det är STOR skillnad på rätt- och feltorkat gräs. Mycket större än många vill förstå.

  Huvudvärk brukar man normalt bara få av blad/stammar och feltorkat.

  #70715
  reaper
  Deltagare

  Man kan ju prova en ren sativa också om du vill ha lite mera uppåt.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top