NORML

 • Detta ämne har 4 deltagare och 8 svar.
Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1301
  reaper
  Deltagare

  detta är en liknande organisation som swecan. De kämpar också för en legalisation fast i USA. Det här kanske är mest en flumtanke, men jag tänkte iaf om man kunde starta ett sammarbete med dem, dem kan hjälpa oss med fakta och vi kan hjälpa dem med fakta. Men vad jag igentligen tänkte att om NORML lyckas få en legalisation genomförd i USA så tror jag trycket på andra länder på att legalisera kommer att öka antagligen kommer Sverige också följa efter till en viss del men det är inte säkert, men om USA skulle komma ut med att cannabis inte är skadligare än alkohol så tror jag också att våra politiker skulle öppnat ögonen. För vi tar ju efter mer mer av USA´s politik tror också vi skulle göra i den här frågan. fast som jag säger det är bara en flumtanke

  #69445
  Fr
  Deltagare

  Hoppas en sån organisation kommer till Sverige. Men det största problemet är den korrupta svenska staten som cencurerar all droginformation som inte är felaktig och missvisande.

  Inte ens debatter tillåts.

  #69446
  Opagaddur
  Deltagare

  att en sån organisation kommer hit till sverige? va kallar du då swecan? :)

  #69447
  Trestor
  Deltagare

  NORML är ju iof oändligt mycket större än Swecan, de har ju miljoner i budgeten och en stor organisation… men ett samarbete kanske inte är omöjligt ändå?

  #69448
  reaper
  Deltagare

  @Opagaddur wrote:

  att en sån organisation kommer hit till sverige? va kallar du då swecan? :)

  Swecan kan inte riktigt jämföras med NORML… de är enorma, har rejäl budget, egna advokatteams, massor av (betalande) medlemmar, stora reklamannonser i dagstidningar….

  …men jag anar att jag förstår vad du menar – att vi/SweCan skulle KUNNA bli en lika stor och inflytelserik organisation som NORML.
  Och att det är OSS det beror på.

  💡

  #69449
  reaper
  Deltagare

  För övrigt borde Swecan ta kontakt med NORMAL i Norge. Men det är ”gamlingarna” på forumet som ska skötta sådant..

  #69450
  reaper
  Deltagare

  Vad är NORMAL??? Swecan liknande… :?:

  #69451
  reaper
  Deltagare
  #69452
  reaper
  Deltagare

  NORMAL är en organisation i Norge som kämpar för att legalisera cannabis i alla former (även industrihampa). NORMAL är bättre organiserade än Swecan och har längre erfarenhet. De ger också ut tidningen ”På Höy Tid”.

  http://www.normal.no/

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top