nått som jag behöver tänka pÅ?

 • Detta ämne har 1 deltagare och 1 svar.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2783
  reaper
  Deltagare

  hej!
  ska köpa mig en RF och har en 400whps o tänkte köra chronic lr w.w i den o undrar unigfär hur lång tid det tar tills det är färdig odlat?och om jag behöver tänka på något speciellt innan jag köper RF:en ??

  hej hej o GOD JUL!

  #80948
  MrY
  Deltagare

  Crib, jag har varit där du är i dag och jag har erfarenhet av både lampan, RF:en, WW och Chronic.

  Om du ska odla hydro ha då klart för dig att du måste kontrollera din odling på daglig basis. Du måste ha en PH- och EC-mätare och du måste dessutom kalibrera dessa dagligen. Jag skulle bygga ett par bubblare istället för att köra RF:en. Den kommer nämligen till sin rätt som en drivfarm för sticklingar och inte som ett system från sådd till skörd.

  Den är inte prisvärd för det du tänker göra. Bygg en bubblare eller köp av hydrlizr.

  Men som jag sa är frågan om du verkligen ska köra hydro? Om ditt motiv är att få fram en stor säker skörd skulle jag istället rekommendera dig att köra i jord. Ha ha det trodde ingen att jag skulle skriva! Men med mer än ett års misslyckanden och andras ditto har jag lärt mig att jord är lättare och säkrare.

  Hade jag vetat vad jag vet i dag hade det varit jord åtminstonde det första två odlingarna.
  Hydro är snabbare när allt stämmer men ve dig om något värde går fel. Hydro kräver mer investeringar än jord, vilket är kul om man gillar prylar och har råd med dem…

  Lampan är förståss den bästa allroundlampan som finns och kommer att tjäna dig i många år.

  Chronic är en mycket imponerande planta och du gör helt rätt i att satsa pengarna på bra frön. WW är ett mycket säkert kort. Du får det du planterar så kör på med det bästa.
  Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top