Näring

 • Detta ämne har 4 deltagare och 4 svar.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1434
  reaper
  Deltagare

  Vet inte om det är rätta stället och posta men jag undrar hur många gånger i veckan skall man ge näring till plantorna och när skall man börja och ge dem näring :?:

  #70252
  Smacky
  Deltagare

  I veggfasen (de första veckorna innan du sätter plantorna i blom) så behöver plantan inte någon näring eftersom jorden förser den med näring. När du ska blomma plantan följer du näringsanvisningarna på flaskan. Var försiktig med näringen i början.

  #70253
  trebloose
  Deltagare

  det beror ju också på hur länge du veggar den…

  #70254
  reaper
  Deltagare

  så med andra ord så behöver plantorna inte näring under vegg fasen. Men när dessa har blivit 30-40cm och man sätter dem i blomm då skall man ge dem blomm näring ELLER

  #70255
  Trestor
  Deltagare

  Plantorna BEHÖVER inte näring alls, de klarar sig på det som finns i jorden, men man får ju mycket bättre skörd om man ger de näring :)

  Om du ska ge de näring i veg eller inte beror på hur länge du veggar. De 2 första veckorna är det dumt att ge de någon som helst näring, även den tredje veckan ska man vara försiktig, jag ger de inte näring förren i den fjärde veckan. Efter det så är det bra om man ger de näring en eller två gånger i veckan, men ta det lugnt i början annars bränner du dem.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top