något fel med min hydro

  • Detta ämne har 2 deltagare och 7 svar.
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #31043
    reaper
    Deltagare

    har sattit igång hydro.har en 250 son-t pia hg free står det på bulben som ljus
    har odlat förr men inte hydro med lampan..i alla fall verkar det som den inte vill växa är 2 veckor gamla Men dom som står i jord är större hur kan de komma sig men dom är under le?vad rekommenderar ni för temp på vattnet 🙄

    #361231
    reaper
    Deltagare

    ingen som kan svara eller ingen som vet

    #361232
    Fatboy
    Deltagare

    Du måste precisera vilken typ av hydro, vilken näring, vilket ph osv för att någon skall kunna sätta diagnos.

    #361233
    reaper
    Deltagare

    har pump 275 liter timmen ph ligger vi 6.9 och kör på en 31 liters hammarplast låda. näring har bara gett grow åt dem av märket ghe

    #361234
    Fatboy
    Deltagare

    Det är alltså en ”bubblare” du har??

    Börja med att sänka ph till 5,6-6,2 ungefär. Ph på 6,9 är för högt.

    Hur ser rötterna ut?? Hur ofta byter du vattnet??

    #361235
    Fatboy
    Deltagare

    Använder du inte ”rotstimulator”. GHE har en sådan produkt också i sitt sortiment. Vet inte hur viktigt rotstimulator är, har aldrig testat utan.

    #361236
    reaper
    Deltagare

    stämmer …rötterna hade fått lite brun gul färg på sej men annars ser dom bra ut..är bara 2 veckor gamla men genom erfarenhet så vet jag att dom växer för sakta…hur kan man sänka ph om man ej har köpt ph down nå förslag

    #361237
    reaper
    Deltagare

    allt som är basiskt bör väl fungera, men jag skulle ändå föredra att beställa PH ned, då det inte är särkilt dyrt och väldigt drygt, tänk dock på att tillsätta väldigt lite i taget (ml) annars måste du köpa PH upp också… 😳 Talar av erfarenhet! men som tur var hade jag garderat mig med ph upp från början :D ycka till /MN

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top