Muskelryckningar

 • Detta ämne har 1 deltagare och 2 svar.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #34103
  reaper
  Deltagare

  Nån mer än jag som får muskelryckningar i framförallt benen när ni rökt??

  #389556
  reaper
  Deltagare

  Får också muskelryckningar när jag rökt. Kan tom vara lite småjobbigt ibland, tex när man sitter tätt intill någon lr liknande 🙄
  Kanske är så att cb:t får musklerna att slappna av men att ens ”sinne” inte låter dom göra det så det blir att muskeln/musklerna rycker till? Känns nästan så, iaf för mig.

  Vill du ha fler svar så ställ inte frågan i frågelådan då inte alla har tillgång till att svara på den här.

  Fred.

  #389557
  reaper
  Deltagare

  När jag röker strains med hög % sativa brukar jag få muskelryckningar i benen ibland. Personligen har jag kopplat det till det kraftigt höjda blodtryck man får precis efter att man intagit sin joint/bong/pipa.
  Som bekant är det ganska vanligt med hjärtklappning när man röker sativor och också detta beror ju på det höjda blodtrycket. Jag kan känna mig stressad och hoppig och tänker att muskelryckningarna skulle kunna vara psykosomatiska (alltså: du känner dig psykiskt stressad och lite ”tjackad” av ett kraftigt uppåtrus och börjar därför hålla på och stampa med foten etc.)

  Detta är bara baserat på egna erfarenheter och inga egentliga medicinska kunskaper. Kanske finns det någon annan här som sitter inne med dessa och kan upplysa oss. Jag tror i alla fall inte det är något att oroa sig för, kanske vill du röka sativor med måtta och lite åt gången, eller så får du bara göra något fysiskt, dansa till fet musik i sommarsolen/HPS-ljuset är en höjdare tycker jag! :hippie:

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top