Möte med en haschrökare

 • Detta ämne har 9 deltagare och 13 svar.
Visar 14 inlägg - 1 till 14 (av 14 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30323
  reaper
  Deltagare

  Jag är som dom flesta i det här forumet ganska försiktig och restrektiv med mitt gräs.

  Hur som haver så stötte jag idag på en kille på stan som ganska friskt talade om det brass han rökte och vilka låga priser han kunde köpa till.

  Efter att ha tröttnat ganska rejält på hans snack bjöd jag hem honom till mig på ett bloss i den högre skolan och en öl.

  Jag öppnade upp vårt möte, hemma hos mig; med att bekräfta hans vildaste fantasier med en lukt i min +3-graders-långtisdskurade NL-röka. Han såg ut som han skulle dö av hjärtattack när de exotiska aromerna nådde hans nos.

  ”ööööööööööh!; vafan sitter du och trycker på det här för?!, vet du hur rik du kan bli?!”

  Efter ett långt utlägg från min sida om att pengar inte är av något större intresse för mig och att jag helst röker själv med en färsk bm-skiva och ett par bärs; så börjar gräset ta ut sin rätt.

  Jag föreslår att vi ska dra på mitt ICE; (jag hittar sällan någon att röka med och var för stunden lyrisk över att någon kunde prova mitt hårt förvärvade röka).

  Jag lägger upp 0,25g otäcka trichomes i en 0,5a NL och med den sista centimetern tobak i en cigg så lyckas jag till slut få ihop en rökbar sak.

  Jag märker ganska tidigt att den första smutten på konfekten har tagit ut sin rätt på killen.

  Innan jag knytit ihop kassen och fått ihop det senaste rökdonet, så har killen som var i mitt sällskap, sakta smugit ut i hallen, dragit på sig skorna och försvunnit ut genom dörren.

  Jag kan fortfarande höra hans sista ord eka: ”your shit, is the shit!”

  Egentligen skulle jag lägga upp en smaskig bild på rökat, men det börjar faktiskt fungera även på mig, så innan Trestor får fingrarna ur röven och h0xxar guiden till riskfri uppladdning av bilder så kylar jag ;)

  Ha det sjukt bra alla![/img]

  #354629
  greengoblin
  Deltagare

  Haha rolig historia
  alltid kul o sätta såna skrävelpellar på plats. 😆

  #354630
  reaper
  Deltagare

  Meet THC. :P
  Stackarn sitter väl på anstalt och försöker skala sig nu. ;)

  #354631
  reaper
  Deltagare

  Underbart kul 😆

  #354632
  finn
  Deltagare

  Hahaha. Underbart. Har kommit över ett litet parti Kali Mist. Har sprungit och bjudit på det den senaste tiden. Folk har blivit helt lyriska. En tjejkompis till försvann in i en 70-tals miljö där hon såg regnbågar och allt möjligt när hon testade det :D

  Finsn inget bättre än att bjuda på en joint när man har besök 😉

  #354633
  Guitarsmoke
  Deltagare

  Lustigt att du säger det.. Jag minns en gång när jag och ett par polare skulle röka. En annan bekant joinade oss och påstod sig ha rökt 15 g superbra hasch själv, så jag tänkte ”fan, han måste ju vara ett riktigt pro.” Men redan efter första spliffen så satt han helt likblek i soffan och mumlade något om att han hade fått nog. En annan kille som uppgett att han rökt i flera år, varje dag, kom oxå och rökte med oss. Även han slogs ut fullständigt redan efter första jointen.

  Varför är vissa så stora i orden när dom uppenbarligen inte tål så mycket som dom tror?

  #354634
  reaper
  Deltagare

  De tror väl att deras bajshasch är bäst i världen helt enkelt. 🙄

  #354635
  melo
  Deltagare

  Eller så gör dom det klassiska(?) misstaget att ta samma dos som dom var vana vid när dom slutade. Det blir ju en fruktansvärd skillnad i dosering efter en månads uppehåll jämfört med dagligrökande.

  Men visst, på många låter det som dom är Bob Marley själv när dom berättar lite. Inte så många som har fått röka ordentligt gräs heller om man inte har lite bättre kontakter tror jag. Fast jag har också fått en känsla av att sånt håller på att förändras.

  #354636
  Jultomten
  Deltagare

  Jag känner igen detta så väl, tyvärr har man ju också gjort misstaget som Melo beskriver själv :) I dagsläget kan jag dock erkänna mig själv som klen, en 0,2:a – 0,4:a gräs kan få mig otroligt jävla bäng, även om det bara är halvbra. Man vill ju, inte minst av ekonomiska skäl, bli bäng på så lite som möjligt :)

  #354637
  Mr_Nirvana
  Deltagare

  En vän till mig. Bjöd några killar som hävdar att dom annars röker starka grejor. Han mecka ett par pipor med Orange Bud. Å vi började röka.
  Han killen som skröt hur mycket röka han tålde rökte å rökte.
  Vi diskuterade när vi var på väg hem om dom var stenade hemma hoss den vi hadde besökt.
  Fick se dagen dära på en video på han kille som skröt om hur mycket han kunde röka.
  Han låg utslagen i soffan å sov riktigt hårt. Å svarade inte när dom ropade på honom. Han låg så tydligen runt 3-4 tim.
  Så vissa skall inte säga att dom tål mycket.

  #354638
  finn
  Deltagare

  Läskigt vad lite testosteron kan ställa till med! 😆

  #354639
  reaper
  Deltagare

  eller så går han bara runt och skryter för att han vet att folk kommer vilja sätta honom på plats och bjuda honom på riktigt bra gräs.. :P

  #354640
  Zajjah
  Deltagare

  @Lemur wrote:

  eller så går han bara runt och skryter för att han vet att folk kommer vilja sätta honom på plats och bjuda honom på riktigt bra gräs.. :P

  smart det ska jag nog börja med från och med nu :D

  #354641
  chiana
  Deltagare

  Jag tål inget. Det vet jag. Jag har lärt mig leva med detta. Så svårt. Min manlighet liksom bara försvinner direkt och jag känner mig som en liten flicka var gång….. *snyft* jag vill oxo *snyft* vara tuff gangsta *snyft*

  Ändu kul att rulla åt muppar som ska tåla så mycket.
  Får jag kommentaren. ”Ska du bara ha så lite i?” När jag rullar mina svaga så blir det en ren budjoint där hela rizzlan går åt. Tar ett bloss och passar vidare och tackar för mig, med några uppmuntrande ord alá ”kom igen nu det är juh bara gräs” osv. Sen….. inte lätt att vara tuff gansta. He he he 😈

  Dock ännu trevligare att ha gräs att bjuda på som leder till upplevelser som Finn:s polare hade. :D 😉

Visar 14 inlägg - 1 till 14 (av 14 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top