Moment 22, som vanligt…

 • Detta ämne har 2 deltagare och 2 svar.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4384
  Kinky Afro
  Deltagare

  Att propagera för en anständig politik när det gäller bruk av marijuana är med dagens lagstiftning i stort sätt omöjlig.

  Vill man med någon sorts trovärdighet propagera för avkriminalisering av marijuana, bör man väl själv nyttja det?

  Sätter jag mig i en TV-soffa och ”talar ut”, erkänner jag därmed brott, som jag fortfarande kan straffas för (med ett enkelt urinprov kan det bevisas att jag förtjänar upp till 6 månaders fängelse).

  Politikerna har oss precis där de vill, och staten fortsätter att göra stora framsteg i avlivningen av tyngre missbrukare.

  #94225
  Opagaddur
  Deltagare

  en klok grejj vore väll isåfall att inte röka ett tag innan man ska gå ut offentligt, eller som en sådan person avstå från att röka så länge man håller på och debaterar.

  man kan ju säga att man rökt, men har man inget i sej kan man ju inte straffas för något.

  det knepiga kan vara att få jobb.. villket är helt sjukt.
  iof kan man ju ha en stödförening som ger personen som går ut offentligt pengar så personen klarar sej, så att det blir personens jobb iprincip.

  men man kommer förmodligen ha husransakan på sej varje vecka :?
  stört är det iaf..

  #94226
  chong
  Deltagare

  Kunde man tro på det där med en fungerande stödförening vore det ju värt att gå ut i polemik med beslutsfattarna. Problemet är att det blir ganska mycket pengar som behövs för att få det att fungera. Om alla som registrerat sig på swecan skänkte 8kr i månaden skulle det ge ca 20 tusen kr i månaden till en sådan person. Med andra ord 96kr per år. Det är ju inte mycket pengar men det gäller ändå att administrera detta och få det att fungera. Men iden är mycket god,

  Mvh chong.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top