Medlemskap på nirvana?

 • Detta ämne har 3 deltagare och 4 svar.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #947
  trebloose
  Deltagare

  MAn kan visst bli medlem på nirvana…
  kostar det någonting? jag kan inte hitta några villkor, man får ju rabatt första gången man beställer där. Måste man handla frön ofta då eller?

  Sen undra jag bara det att om man köper kanske tio olika sorters frö och odlar upp dessa samtidigt, typ kanske 20 plantor, sen korsar man desa med varandra, alla med alla, sen har man ju en massa nya sorters frö?

  gör man hela denna process några gånger och lyckas så kan man ju starta en ny fröshop, och döpa fröna till vad man vill ju, de e ju nya sorter de flesta…
  e det verkligen så lätt?

  #65625
  Kimblah
  Deltagare

  Ja … så lätt är det faktiskt , men man väljer den starkaste moderplantan av t.e.x haze och korsar den med en kompakt liten indica för att det ska bli lättare att odla sativadominerat gräs på mindre ytor och tid. Eller korsar man intressant plantor som ger speciella rus för att få fram ännu bättre rus. Men man kan jhu korsa hur man vill … antingen blir det bra eller så blir det inte bra :).

  Det är väldigt intressant faktiskt , man skulle ha ett litet breeder lab hemma.

  /kim

  #65626
  reaper
  Deltagare

  Njaee…
  Är det så lätt? blir inte det lite ostabila sorter? Jag menar att du kanske har odlat 10 av dessa frön beskriver sedan hur dom verkar och sedan när någon köper fröna så blir dom inte alls som du har beskrivit det.
  Specielt om du bara ska korsa hejvilt.

  #65627
  Opagaddur
  Deltagare

  man måste väll korsa den nya strainen med sej själv 3-4gånger för att den ska bli stabil har jag för mej.. svårt är det ju inte.. men det tar satans lång tid

  #65628
  reaper
  Deltagare

  Vilka förmåner får man om man blir medlem?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top