maximal skörd

 • Detta ämne har 2 deltagare och 2 svar.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1857
  reaper
  Deltagare

  vad gör man med hanne respective hona, när man skördar för att få ut maximalt av plantan. av stammen bladen osv för att ta vara på så mycket som möjligt. inget ska ju behöva gå till spillo.

  tacksam för hjälp

  #73692
  Trestor
  Deltagare

  Det enda som är värt att röka som det är, är imo budsen samt möjligen de mindre bladen som sticker ut ur budsen. Alla andra blad både från hana och hona gör man antingen hasch eller hascholja av, eller så kokar man olja/smör för att baka med. Stammen kan du använda till skulpturer, klädhängare, pinne, trollstav, tandpetare eller något annat kul. Rötterna vete fan om de går att använda ;)

  #73693
  Carlse
  Deltagare

  @nightz wrote:

  Alltså, är han-blommorna thc fyllda? asså, frökapslarna? om jag cuttar ned min han planta, tar bort alla fan leaves, pillar bort det mesta av fröerna, röker lite av det som e kvar = stenad or what?

  Hela plantan innehåller THC och övriga cannabinoler. Minst finns i fröna, så pass litet att det knappt är mätbart, och man skulle kunna käka flera kilo utan att märka av någon effekt. Rötterna innehåller också försumbara mängder, medan stammen innehåller lite – minst längst ner och mest längst upp, men ändåså pass lite att det inte är praktiskt meningsfullt att försöka extrahera det. Sedan kommer bladen – minst i dom äldsta bladen längst ner och mest i dom nya små bladen, och mer ju högre upp på plantan man kommer. Sedan kommer blomställningarna – minst i hanarnas och mest i honornas. Hur mycket av plantan man tar reda på beror helt enkelt på hur mycket man har. Personligen tar jag reda på alla blad från såväl han- som honplantor och gör endera extrakt av eller cannasmör för att baka kakor eller godis av. Endast honblomställningarna knipsas av och kureras för att göra marijuana av.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top