måste man ha en massa krångliga saker för att plantera frön?

 • Detta ämne har 2 deltagare och 9 svar.
Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2243
  reaper
  Deltagare

  Går det inte bara stoppa ner ett frö i en stor kruka med näringsrik jord och sedan vattna lagom.. det är ca: 25 grader i mitt rum..
  vilken är den bästa tempraturen för växterna??
  och hur mycket ljus behöver man? vilka lamper å styrka?
  kan man ha plantan i ett fuktigt terrarium??(30 grader)

  #76684
  brain
  Deltagare

  Du borde läsa en nybörjarguide. Den här är väldigt bra.

  http://cannabisodling.1av10.nu/cguide.html

  #76685
  reaper
  Deltagare

  Det e fan enkelt som tusan behöver inte ha massa krångliga saker. Skall du ha en lr 2 plantor så bara införskaffa några starka LågEnergi lampor lr ett lysrör kanske båda 2 :) vanlig blomjord o nån lite kruka Så började jag o det har blivit 2 mkt ståtliga plantor, sen när dem blir lite större får man flytta över dem till större krukor typ hinkar. har mina i 10L spannar :P en fläkt kan vara bra i början som blåser lite lätt på dem du kan ta en högtalar kabel o koppla in från datorn till fläkten som du har i ditt utrymme röd kabel ger 6volt o gul 12v kör på 6v från början :) Man behöver inte massa über grejjer för o odla några små plantor räcker me d jag nämt… :) sen kan man uppgradera sig lite. Leca kulor, blomsternäring, kanske några fler LE :)
  aja GL HF :D

  #76686
  reaper
  Deltagare

  Som ett första tips kan jag nog rekommendera dig att gro fröet inuti terrariet, för trettio grader är den totalt ultimata temperaturen för att gro. Se bara till att jorden du lägger fröet i (inte för lerig, måste få plats med lite luft i den oxå) inte torkar ut.

  Lycka till, och glöm inte att läsa på allt eftersom! 😉

  #76687
  reaper
  Deltagare

  Tack för svaren :)
  jag vet inte om jag ska plantera nåra men funderar lite på det..
  Finns det någon annan växt som fungerar som maja. typ: plantera, det kommer upp en planta, klippa av bladen, torka, sedan röka???
  något som e lätt att få tag på.. det behöver inte vara lika effektivt som maja..
  / reptil

  #76688
  reaper
  Deltagare

  Tyvärr så tror jag inte att det finns nån lättodlad och lätttillgänglig växt som man kan berusa sig på. Dessutom så tror jag att du har missuppfattat det där med att röka bladen. Det man röker är blommorna och de kommer inte fram i ordentliga mängder om inte man har antingen en FET jävla lampa eller en stor och fin sol. För att felcitera farbror barbro ”Det finns inga genvägar till det perfekta gräset”

  #76689
  reaper
  Deltagare

  Jo jag vet att man röker blomman, men man kan väll röka bladen me?(fast det e inte lika effektivt)

  #76690
  reaper
  Deltagare

  Stämmer fint det, särskilt på de lite dyrare sorterna, t.ex. White Widow, Chronic eller möjligen Northern Lights. Och särskilt just om man röker väldigt sällan, så kan man känna effekt av det. Men bra belysning är huvudsakligen det som leder till THC, tänk på det.

  #76691
  reaper
  Deltagare

  ok =)

  #76692
  reaper
  Deltagare

  känns tryggt med massor av experter heheh

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top