många i en

 • Detta ämne har 4 deltagare och 5 svar.
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #857
  gronis
  Deltagare

  hallå! Kan man inte plantera några plantor i en kruka o låta rötterna växa ihop(det gör dom väl?)o sen när det blir riktigt ont om plats kan man ju plantera om ”plantan” i en lagom stor kruka…hellre en 20 liters kruka än 10 3,5 liter krukor eller nåt! Vad tror ni? kan man göra så?

  #64802
  okkolokko
  Deltagare

  Då får dt nog bli sticklingar som man är säker på att det är honor.
  Eller feminiserade frön, annars blir det ett jäkla trassel och ta bort
  hanarna vid blom.

  Men om vi i teoretiskt odlade så, så skulle du ha en jädra stor kruka om alla 3 växter ska trivas. Cirka 30liter blir väll fint..

  #64803
  Trestor
  Deltagare

  Mja.. att odla flera i samma kruka är inte att rekommendera, plantorna kommer att växa mycket långsammare och bli mycket mindre än om du har varsin kruka. Undantaget är om du odlar i badkaret eller någonting liknande i storlek…

  #64804
  reaper
  Deltagare

  vi gjorde detta test förra odlingen! vi tog å grodde 16 frön (alla grodde) sen slängde vi ner alla i en mäskdunk fylld med jord. resultatet vart svinigt dåligt knappt nån skörd alls kanske en 15 gram buds! men det e ju ialla fall nånting men ni skulle ha sett vilken matta det var under vegg men i blom så tog hanarna över och sköt i höjd snodde allt ljus så det e ingen ide i stort sett!

  #64805
  Si
  Deltagare

  men! man tar ju bort hanarna då! cut cut-i-cut! Rötterna förmultnar och återger en del näring till jorden.

  #64806
  reaper
  Deltagare

  Jag har en WW i en 30-liters kruka som jag regenererar nu för 2:a gången.. Den växer grymt nu när hela krukan är en enda stor rot så kan ju all tillväxt ske uppåt!! hmmm meningen med det här var att säga att det är nog lika bra att a 1 planta som 10 i en så stor kruka – min gav 380 gram förra gången på 20 veckors total cykel… andra har jag i 10L och det ger ju oxå bra resultat men går inte att jämnföra med 30 som som iofs inte går att jämnföra med dom i växthuset men dom är det kärvare att regenerera… Willab har 5 30L för 150 spänn (tror jag kanske 200:-)… Skål eller va fan man säger är man tänder en joint! /peace

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top