Måla väggen?

 • Detta ämne har 2 deltagare och 4 svar.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2674
  reaper
  Deltagare

  Goddagens!

  För att göra en lång historia kort odlar jag i ett hörn i ett mindre utrymme där väggen är lite väl mörk. Till en början satte jag upp aluminiumfolie, vilket snart visade sig vara ganska dummt p.g.a. att fläkten fick foliet att röra på sig och ge ifrån sig outhärdliga prasselljud. Sedan rullade det på och väggen är fortfarande för mörk. Nu funderar jag på om plantorna verkligen skulle uppskatta att man målade väggen medans de stod bredvid… Visserligen måste man ju inte använda en oljebaserad färg, utan en vattenbaserad utan lösningsmedel, men ändå…?

  I annat fall funderar jag på om man kunde köpa sig en rulle vitt papper och tapetsera med. Papper tenderar ju att gulna med tiden, men det skall ju ändå inte sitta uppe allt för länge… Vad tror ni?

  #79797
  reaper
  Deltagare

  Har samma problem men tänkte istället köpa Mylar!

  #79798
  Fr
  Deltagare

  Matt vit färg ska vara det bästa, har jag hört.

  #79799
  reaper
  Deltagare

  jag tycker helt klart att du ska ta och tejpa upp lite vitt papper alternativt vit kartong.
  Stora vita kartong ark är nog att föredra då du inte behöver göra nån åverkan på väggen med tejp eller häftstift utan bara ställa arken mot väggen…

  #79800
  reaper
  Deltagare

  Jo… Att klistra upp vitt papper eller kartong låter ju som det mest vettiga. Jag kan inte förstå varför vitt papper skulle vara sämre än aluminium, när vit färg är bättre än det…

  Å andra sidan gör det inte så mycket vad jag gör med väggen och kan kladda med färg hur jag vill… Jag har räknat till att det finns 5 olika sorters tapeter i utrymmet och de är inte särskilt seriöst ditsatta.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top