Lowryder – Bränd!!

 • Detta ämne har 2 deltagare och 6 svar.
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30591
  reaper
  Deltagare

  Hej!

  Jag har lyckats få alla undre bladen att halvt ruttna och nåra brännskador på mitten bladen, dock lever topparna väldigt fint.. Jag råkade nämligen spruta näring på ena plantan.. Men den verkar ta sig igen, är det någon fara? Jag menar Lowryder har ju inte så många blad att ta åt sig ljus av och sedan bygga buds, den är 5 veckor gammal.

  Mvh

  PJ

  #357094
  reaper
  Deltagare

  ge den lite kärlek, och spraya den med lite vatten då och då så ska det ta sig igen.

  #357095
  reaper
  Deltagare

  Det var så att jag var orolig eftersom plantan tappade många löv.. Då sugs ju inte ljuset upp optimalt och budsbyggande försämras.. Det har det också gjort.. :(

  #357096
  reaper
  Deltagare

  det kallas weed eftersom det växer som ogräs. så var inte orolig mannen. den kommer återhämta sig.

  jag hadde en hemafrodit som jag klippte av och ställde krukan ute. väldigt dåligt ljus. men den levde fortfarande och började skuta nya blad och återhämta sig efter 2-3 veckor. glöm inte att växterna strävar efter att leva.

  #357097
  reaper
  Deltagare

  Mjo men nu är sjukt många blad gulnade.. Vet nu att den är tokigt näringsförgiftad, finns det något smidigt sett att fixa detta förutom att inte ge den näring på ett bra tag.. Hur lång tid försenas blomningen? Buds har kommit, många men små.. Det är lowryder.. Även om den återhämtar sig så påverkas kanske blomningstiden? ska jag fortsätta hålla mig till 8 veckor och få liten skörd eller ska jag vänta och skörda senare?

  #357098
  EvilGanja
  Deltagare

  Har du ingen särskild tidspress ska du skörda när den är klar, inte när breedern säger det. Det finns flera olika phenos varav några är väldigt tidiga och andra lite senare. Blomma på och var glad och skörda när de är mogna! :)

  Gula blad kan vara överbevattning också. Något som är vanligt om man tror att man övergödit och vattnar igenom jorden…. En bild hade varit bra!

  Hoppas det löser sig. :)

  #357099
  reaper
  Deltagare

  Mjo bladen har gulnat rejält nu, det är endast de kring topparna som fortfarande har sin gyllene gröna färg.. Resten är lika gula som smilisarna på detta forum.. En bild skulle jag visserligen kunna lägga upp, men eftersom jag vet att felet ligger i gödning/vattning så är det bara för mig att torka rejält och se hur reaktionen blir samt strunta i gödning tills skörd, iom att det är en lowryder endå så växer den väl på när den hämtat sig.

  Mvh

  PJ

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top