*lol* odla i ett terrarier

 • Detta ämne har 7 deltagare och 16 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2911
  reaper
  Deltagare

  Har funderat på att ifall jag ska oldla så varför inte jöra det mitt framför ögonen på mina föräldrar, genom att hopsan helt plötsligt vilja ha en leuganödla, samt ett fett terrarier till ödlan och nartuligt vist ha fina exåtiska växer inne i terrariet =P

  men frågan är tror ni min fina ide funkar?
  man kan jy typt ha massa skumma ormbunkar osv samt 3-4 plantor ( ändast för plantornas skull ), och hur stora blir plantorna?

  #81869
  Farull
  Deltagare

  Det låter som en rätt dum idé faktiskt. Du kommer att få stora problem med värmen. Om du ska ha en hyfsad lampa (och det är ett måste för att kunna odla nånting) så måste du leda bort all värme på något sätt. Detta blir väldigt svårt i ett så lufttätt system som ett terrarie.

  Dina plantor och ödlan kommer att dö en plågsam död. Om inte ödlan (som äter grönt också) först käkar upp plantan, och dör en lite behagligare död. :-)

  #81870
  reaper
  Deltagare

  oki då får jag väll odla vid sidan om, altså odla växter som ”sedan” ska in i terrariet =P

  #81871
  reaper
  Deltagare

  skulle nog avråda dig o alla andra att odla hemma hos sina föräldrar (om dom inte tillåter det dvs :) ) Dels så kan det bli svårt att förklara lamporna o fläckten, o så känner jag på mig att plantorna blir lite störe en du har tänkt dig när dom kommit i blom o så kommer det troligtvis bli en ganska stinkande affär. Men vad vet jag. O tänk på att det är dina föräldrar som får ta smällen om nån skulle upptäcka odlingen om du inte är myndig.

  Av ren nyfikenhet nån som lyckats odla upp nått vetigt hemma i smyg på detta forum ?? utan att bli upptäckta då dvs 😉

  #81872
  reaper
  Deltagare

  Jag är myndig, och hmm min mamma som jag bor hoss har ”rökt braj 2 gånger” och tyckte inte det var något och därför ska jag inte göra det…eller hur det nu var…

  #81873
  Token
  Deltagare

  Vi odlade i ett terrarium när vi var yngre.
  Katastrofala resultat, ödlan käkade upp 8 st fina plantor och blev akutmagsjuk eller något för jag har aldrig sett en ödla trycka ur sig så mycket äckel på så kort tid.

  Ingen bra idé med andra ord.

  //Tok

  #81874
  Lone_Ranger
  Deltagare

  Token
  LOL 😆 😆 😆 😆

  #81875
  Yet0
  Deltagare

  Jag tror att det ska gå odla i ett terrarium.

  Dock ska man nog försöka ha nån form av orm och inte ödla, eftersom att ödlor äter upp plantorna som nån skrivit. Ormar skiter fullständigt i växterna.

  Det går ju kanske inte att steka på med en 400w HPS, men ett gäng lysrör skulle nog funka fint.

  Jag har ventilation i mitt terrarium eftersom att djur likaväl som växter behöver frisk luft. Och jag tror med största sannolikhet att jag skulle kunna börja odla där inne med en gång.

  Folk vet som regel lite om reptiler, så det är ju säkert lätt att förklara bort exempelvis fläkten och kanske hävda att cannabisplantan är nån form av tropisk växt som ormen gillar 😉

  Dock kanske smidigast att köra SoG i så fall. och sätta in direkt på 12/12 eftersom det är nog ingen höjdare att köra 24h ljus åt ormstackaren.

  jaja jag vet inte..spekulera är kul iaf :)

  #81876
  Aghori Baba
  Deltagare

  Men hörrni….. allvarligt skojat…. alla är nog inte så insnöade att de inte känner igen cannabisbladen. Kanske just dina föräldrar inte gör det (föga troligt när du säger att din mor rökt på) men det räcker med att en enda person ser och känner igen det karaktäristiska bladet, så är nyheten ute…. ”de är knarkare och odlar knark i terrariet” Ordet färdas snabbt, och innan du hinner säga dödsknark så har du farbror polisen som knackar på…..

  Och har du riktigt otur kan de säkert ljuga ihop att det kan klassas som djurplågeri också… inget förvånar mig när det gäller rättssystemets dumhet.

  Jag skulle då absolut rekomendera någon form av stealth odling istället.

  #81877
  reaper
  Deltagare

  dödsknark

  stanna och identifiera dig själv. Har fan nojjat som satan och kallat typt allt och alla för dödsknark….

  men men iaf så kan man hoppas att jag kan flytta hemmifrån ganska snart. Är klar med gymnasiet om 3 terminer, sen får man se om försvaret vill ha mig och hur länge. Sen så hmm är det något att rekomendera att odla inne i armen ?

  #81878
  reaper
  Deltagare

  @betongungen wrote:

  Sen så hmm är det något att rekomendera att odla inne i armen ?

  Hehe… odla inne i armen? 😆
  Det skulle se bra ut i tidningarna. 😆

  #81879
  reaper
  Deltagare

  Hehe… odla inne i armen?
  Det skulle se bra ut i tidningarna.

  hehe skulle nog öka efektiviteten bland kamraterna i kompanjonen. Inte skulle vi klaga på att ta baskerprov eller leva ute i bushen i flera månader ( varför inte år? ). Ännubättre att armen/förvaret oxo tar in kvinnor Kan det bli bättre…

  #81880
  Aghori Baba
  Deltagare

  Vaddå stanna och identifiera dig??? Dödsknark är en term jag plockat upp här på Swecan som är en ironisk term som förmodligen ursprungligen kommer från någon cannabismotståndare.

  Jag förstår inte vad du menar…. nojjat? för att jag skrev dödsknark?

  Det var ironi, så har vi klarat upp det….. vänner?

  #81881
  reaper
  Deltagare

  @Mr Hallelulja wrote:

  och innan du hinner säga dödsknark

  LOL! 😆

  #81882
  reaper
  Deltagare

  Vaddå stanna och identifiera dig??? Dödsknark är en term jag plockat upp här på Swecan som är en ironisk term som förmodligen ursprungligen kommer från någon cannabismotståndare.

  Jag förstår inte vad du menar…. nojjat? för att jag skrev dödsknark?

  Det var ironi, så har vi klarat upp det….. vänner?

  Nänä utan när hadde rökt lite white widow så vet i fann jag pekade på allt och sade ”dödsknark” sen asgarva jag. Duktigt stenad var jag iaf. kunde tyopt inte gå…och inte fanns det någon gravitation heller…

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top