Ljus

 • Detta ämne har 4 deltagare och 8 svar.
Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4995
  reaper
  Deltagare

  Hallå!!!

  Jag har lyckats få upp dem flesta av mina små gullungar…

  Nu har jag bara en liten fråga: Ska jag ha 24h ljus eller ska jag köra som dygnsrytmen är ute…jag menar jag ska ju plantera ut dem sen och det är stuporsonic och ducksfoot som är autoblomande så gör det nått om jag kör typ 12/12 eller liknande?

  MVH G-13s

  #97892
  Smacky
  Deltagare

  Kör 24/0 eller 18/6 (Ljus/Mörkertimmar).
  Det går att diskutera i evigheter om vad som är bäst. Jag kör iaf med 24/0.

  #97893
  reaper
  Deltagare

  Men ska man köra 24h ljus verkligen…för sen när man ställer ut dem så borde dem gå in i blom eftersom man minskar ljuset?
  För jag har inte 24h ljus här där jag bor…

  MVH G-13s

  #97894
  reaper
  Deltagare

  Jag läste ett inlägg på OG av en canadensare, och hans erfarenhet var att 24/0 hade en benägenhet att gå i blom när han satte ut dom. 18/6 var mycket bättre enligt honom. Jag kör 18/6 för dom som ska ut, och har du autoblommande små damer så skulle jag rekomendera 18/6, men min praktiska erfarenhet är begränsad.

  #97895
  gronis
  Deltagare

  är ducksfoot autoblommande?:S

  #97896
  reaper
  Deltagare

  Jag har för mig att ducksfoot är autoblommande men kan ha fel…läste i okkos utomhusguide…men som sagt jag kan ha fel! Men hur som helst ska den ut…
  Jag ska nog köra typ 18/6 om det inte kommer ngn soom har bättre idé!?

  MVH G-13s

  #97897
  reaper
  Deltagare

  Om man vill dra ett säkert kort så bör man köpa Superstonic som är extremt bra, den finns att hitta hos Sagarmatha seeds. Det finns mer ekonomiska val som tex. Early Strains.
  Early Girl är ett bra alternativ, den ska hellst komma från Sensi seeds men även Nirvanas frön är bra. Ruderalis Indica (endast Sensi seeds) är en diskuterad strain som blivit både hyllad och sågad. Personligen tycker jag att den är värd en chans. Stealth-varianten heter Ducksfoot och kommer från Seed banken Wallyducks. Dess blad liknar inte alls det vanliga ”Marijuana bladet” som alla förknippar med cannabis utan ser ut som en ankfot (därav namnet). Den strainen ingår i Gypsy Nirvanas 2003 Collection.

  Som sista kandidat tänker jag nämna Skunk#1, den tåliga och stora! Den hinner inte alltid blomma klart beroende på vart man bor i Sverige men från Skåne upp till Uppland är den ett prisvärt alternativ.

  Varför just dessa strains passar sig i Sveriges natur är för att deras blomperiod börjar oavsätt ljuscykel (kräver alltså inte 12/12 ljus) Undantag för skunk#1.

  Jag uppfattar ducksfoot som det…

  MVH G-13s

  #97898
  okkolokko
  Deltagare

  Hej allesammans!
  Nej, ducksfoot är klart en utomhusstrain men har så vitt jag vet inga
  autoblommande egenskaper vilket jag inte heller skrev i guiden.

  Dock har jag precis omplanterat en honducksfoot stickling i en 10liters
  självvattnande kruka som jag kommer ha i trädgården i sommar så då
  visar det sig om den hinner blomma klart eller inte.

  Mvh, okko

  #97899
  reaper
  Deltagare

  Förlåt jag har nog missuppfattat detta med autoblommande…jag fick för mig att det va när deras blomperiod börjar oavsätt ljuscykel (kräver alltså inte 12/12 ljus)…
  Lite offtopic nu men…

  Ska jag ha 24h ljus eller ska jag köra som dygnsrytmen är ute…jag menar jag ska ju plantera ut dem sen och det är stuporsonic och ducksfoot…så gör det nått om jag kör typ 12/12 eller liknande?

  MVH G-13s

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top