Litet förslag till er moderatorer

 • Detta ämne har 2 deltagare och 2 svar.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4755
  mnt
  Deltagare

  Det verkar som om min tråd ”THC – Så gör det dig stukad” som jag skrev tidigare idag blivit borttagen. Varför? Jag vet inte. Av vem? Jag vet inte.

  Det är helt okay för min del om ni tar bort sådant som ni inte anser vara lämpligt för detta forum. Jag får ursäkta så hemskt mycket om min ironiska lilla teori inte passade. Men jag skulle verkligen uppskatta om den/de moderatorerna som tar bort en tråd meddelar författaren om detta och med en liten motivation till borttagandet. På det sättet slipper man sedan sitta och leta arslet av sig efter tråden om man vill komma åt den igen, och man får en liten chans att ursäkta sig, samt så lär man sig lite mer om vad som anses lämpligt och olämpligt att skriva.

  // mnt

  #96586
  Powerpuffgirl
  Deltagare

  Det har varit en hel del strul med forumet på sista tiden, och en del trådar har försvunnit. Också mig har detta drabbat.
  Om jag flyttar något till soptunnan, så försöker jag att meddela varför, just för att man ska kunna veta vad som är lämpligt att skriva och vad som inte är lämpligt att skriva.
  Om varningar delas ut, så meddelas den varnade vilka regler han eller hon har brutit emot.

  #96587
  mnt
  Deltagare

  Det låter bra! Såg dagen efter att min tråd var tillbaka av någon mystisk anledning. Men, när jag skrev den här tråden så gick det aldrig att posta den, så nu blev jag ännu mer förvånad över att den postades iaf.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top