Ledare OT: Oförsonlig kamp mot knarket

 • Detta ämne har 1 deltagare och 4 svar.
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1770
  professorn
  Deltagare

  http://www.barometern.se/artikel_standard.php?id=160626&avdelning_1=125&avdelning_2=0#

  Riktigt ruggig läsning..

  ”Under vänstervågen för omkring 30 år sedan agiterade somliga för att hasch skulle legitimeras. De hävdade att det inte var farligare än alkohol. Numera vet man bättre. Hasch är bl a ytterst svår att få ur kroppen och kan medföra kroniska hjärnskador.”

  ”Dessutom att skapa drogfria skolor – varför ska lärare och övrig skolpersonal behöva finna sig i att verka i en arbetsmiljö där knark förekommer? Att avstå från en så enkel åtgärd som ett urinprov framstår följaktligen som befängt. Speciellt som motiveringen är att det skulle vara integritetskränkande. Som om den personliga integriteten satt i urinen! ”

  ”Syftet är i grunden humant.”

  ”En oförsonlig attityd måste intas mot narkotikan och mot dem som gör jättelika ekonomiska vinster på andras tragik. Effektiviteteskraven måste prioriteras mycket högt, och inga fingrar får läggas emellan när det gäller att komma åt eländets samvetslösa profitörer. ”

  #72695
  reaper
  Deltagare

  Ytterligare en sådan läsning.

  En av mina lärare påstod att det fanns en gen (som givetvis inte alla hade) som gjorde att man blev galen av cannabis.

  Den läraren har dragit en annan ”sann” historia, det fanns en grupp människor som åkte omkring på skolor och förespråkade en legalisering av Cannabis. Ett halvår senare satt alla fem på mental sjukhus för att de fått allvarliga psykoser p.g.a. cannabis. :D

  Hur kom jag nu in på detta?
  Jo, just det…detta hände någon gång på 70-talet. :D :D

  #72696
  reaper
  Deltagare

  Det var den dummaste ledare jag läst på länge, dessutom luktar det ju moderat lång väg.

  Amfetamin strömmar allt mer in över Sverige från de gamla _kommuniststaterna_.

  Under _vänstervågen_ för omkring 30 år sedan agiterade somliga för att hasch skulle legitimeras.

  skönt att man kan ha en debatt utan att klandra allt på vänsterfolket. som tur är så vet alla bättre och inser att det i förtryckarUSA är helt ljuvligt och i princip drogfritt pga den stenhårda kontrollen… eller hur var det nu?

  kan ingen skriva en stark jäkla motartikel till detta skitsnack?

  #72697
  reaper
  Deltagare

  det är väl snarare så att just cannabiskontrollen i USA är lika med noll… Jag minns från highschool att lärarna inte ringde hem om man hade lite majja på sig… ciggen däremot, då ringde de.

  Dessutom så brukar polisen se mellan fingrarna när det gäller majja, fast det berodde förstås på vem man träffade på. Själv hade jag aldrig det problemet, men flera av mina klasskompisar råkade ut för farbror blå.

  #72698
  reaper
  Deltagare

  På Universitet jag pluggade på förra året så var det rätt lugnt. Jag stod ofta och rökte utanför byggnaden där jag bodde på campus. Självklart undvek jag polisen men i övrigt så var det inga negativa kommentarer. Jag hörde aldrig om någon som fick några problem med staten efter att blivit tagen med marijuana, men det kanske görs undantag för studenter, who knows.

  Däremot så har jag sprungit från poliser, lyckades skaka av mig campus-polisen då de lyste sina ficklampor på mig och frågade vad jag gjorde när jag stod och rökte i en dunge.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top