Lazarus Praktiska Tips & Tänk

 • Detta ämne har 5 deltagare och 7 svar.
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #58725
  Lazaruslong
  Deltagare

  Greetings!

  Jag postade nyligen om praktiska vardagsting på NorCan mest saker jag redan nämt här före döden. Men det ligger begravt i nystan av trådar o garn så kanske det kan inspirera någon här med. Enjoy a joint!

  ”Greetings!
  Ja, nu har gubben varit på trädgården igen och ska roa sig, och kanske er.
  Jag har alltid gillat enkla lösningar och ofta använt saker jag har hemma i brist på annat, och när inspirationen blommar med lite hjälp..
  Kom gärna med era exempel eller idéer ”nöden är uppfinningarnas moder”. Här är några saker jag använder. Så.. lite bilder:

  Första bilden talar för sig. Nr2. Kött kommer i dessa brickor som är utmärkta som fat använt sådana i många år. Nr3. Luftfuktare, det är min MicroBubblare utan lock. Fungerar utmärkt, samt en toarulle-tub som är bra till mycket tex för att rikta en liten fläkt. Nr4. Min Plug: Dela rullen fyll med medium, så/sätt och sedan plantera i pote? eller ute, rulle och allt. Briljant!
  Ett annat tips för att hålla fukt är en wetex trasamed en bit i vatten. Ett knep jag gillar är en oglasserad kruka/kärl som kondenserar ”svettas”. Allt detta är Empiriskt testat av mig och fungerar.
  Ser fram mot era påfund i denna tråd!”

  ”Här är ett annat praktiskt tips. Självhäftande kardborband borrelås kommer på rulle, bra för förlutning av ljustäta utrymmen och som här fästa mina T5HO lysrör

  Ta det roligt ta en joint” :rofl:

  #612591
  frilansaren
  Deltagare

  bra initiativ :)
  har följt det i tråden från grannlandet :)

  må väl

  -lance

  #612592
  Lazaruslong
  Deltagare

  Ha nu fick du igång mig Lance! Här är senaste tankvärdheten, hamnade där först.

  ”Greetwings!

  Nu är jag som man blir av sina egna THC starka blommor. Snöa in säger vi. Men det här tipset är inte helt fel!
  Jag odlar mest med sticklingar/skott/kloner. Formen på denna förpackning är perfekt för det; liten, hög och smal som hampa gillar, det blir en bra ”taproot”, den kan man sen klippa om man vill. Man säljer ”bra magbakterier” i sådana här, för de som vill betala (jag äter naturell jogurth istället) jag köpte för förpackningens skull.
  Gör ett trekantigt hål en bit från botten (det går bra med en plastmugg med) böj in ”tungan” så inte ditt medium rinner ut. Fyll med onskat medium (pelit, kokos,
  soil,små leka) funkar bra. Sär av det du vill ha bort när du planterar eller ta ut pluggen.

  Må Nu.”

  Ja bakrunden är bekant 8)

  #612593
  kajmeN
  Deltagare

  Då var man inte oskuld på Swecan längre. ;)

  Lazaruslong; Stort jävla tack till dig. Jag har sugit på karamellen om hur jag ska torka på smidigt sätt i blomtältet (har även veggtält) när jag skördat men inte kommit fram till något. Loggar in här och finner denna:

  Att något så enkelt kan va så svårt egentligen va? :)

  Var och köpte två stycken idag. Så i helgen ska jag och damerna ligga!

  Återigen, TACK Lazaruslong!

  Och till alla andra; hAjJE pO eR! 😮

  #612594
  Caney
  Deltagare

  editerad…

  #612595
  Lazaruslong
  Deltagare

  Hej kajmeN,
  Välkommen till SweCan! Hur kunde du hitta hit så snabt, måste vara ödet. Kul att mina toktips kommer till nytta. Fyll gärna på med nåt bra o ha. Här kommer min senaste rodning i köket, ska försöka klistra den från min norska tråd. Försökte skriva Norsk 🙄

  Greetings Growers!
  Ni synes litt sliten. Jeg viser snart 64 år, og bli ikke lei. Ikke enn, Ikke med ideer eller nysgjerrighet, eller å røyke CB.
  Så jag får väl bomba er lite. Her er noe jeg gjorde i dag med noe min kone brakt hjem.Det er et brett/fat for spydene som jeg kutte også for 2″ grodanplugs.
  Ska man göra smör eller olja av grovt material är en ”minihacker” bra, och hvem trenger en ”grinder”?

  Husk å ha det gøy!

  Locket är från en kartong sallta pinnar jag hittade nån dag senare. Jag är förvånad hyr många köttförpackningar jag använder det här var några grillspett frugan köpte som var oätliga men lådan var bra :thinking:

  Lev Lek & Lär

  #612596
  cthullu
  Deltagare

  @Lazaruslong wrote:

  Man säljer ”bra magbakterier” i sådana här, för de som vill betala (jag äter naturell jogurth istället) jag köpte för förpackningens skull.

  lite OT men jag kan inte låta bli, naturell innehåller bra magbakterier med bara inte manuellt selekterade och patenterade. Om du vill sneaka undan priset kan du ganska lätt komma undan (patenterad variant eller inte) genom att bara köpa mjölk och propagera kulturen vidare :) roligt och enkelt men lite pilligt i längden..

  #612597
  Lazaruslong
  Deltagare

  Growgreatthings!

  Canabinolreceptorer! här kommer en revolutionerande snilleblixt! När jag får leverans från mina goda vänner på SweGrow slänger dom ibland med några ”tomat jojo”.
  Jag har haft dom till just det, stöda tunga tomatgrenar. Men som så mycket annat… Dom kostar 5-10 kr, pallar säkert 2-4 kg/st. Dom har inget lås men trycker man in något i mitt hålet låser den. Här hänger jag ett T5 vertikalt, horisontelt går bra med 2. Plastkrokarna kan man ta bort. Billigt! Enkelt! Briljant!

  Riktigt nöjd med den här.

  >Khlûl’-hloo

  Må Mer Nu! :ohmygod:

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top