kvp: 12-årig pojke våldtog klasskamrat!

 • Detta ämne har 15 deltagare och 57 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 58 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #21590
  finn
  Deltagare

  Kanske inte har med cb o göra men jag blev så förbannad när jag läste det här! 👿

  http://www.kvp.se/index.jsp?a=283434

  #268716
  sphincter
  Deltagare

  Usch. Vart ar varlden pa vag?

  #268717
  WiiiSe
  Deltagare

  Riktigt vidrigt..
  [edit] läs reglerna så slipper man få privata pm och sina inlägg editerade av moderatorerna //Drullis [/edit]

  #268718
  finn
  Deltagare

  Om man tänker så när man är 12 år så kan man ju inte bli mer än ett r_vhål. Ibland hoppas man att det finns ett himmel och helvete

  #268719
  Corey
  Deltagare

  😯 detta var mer än sjukt!

  #268720
  reaper
  Deltagare

  Sex går lägre och lägre ner i åldrarna.. men en våldtäkt? 😯
  Jag blev både arg och förvånad! Klart man hade velat ge på honom en riktig klocka så han däcka men jag tror inte våld skulle vara lösningen på den här killens problem.. Han behöver bra hjälp från socialen o dylikt om det ska bli något vettigt av den där grabben!

  #268721
  reaper
  Deltagare

  slut på det roliga på swecan

  #268722
  reaper
  Deltagare

  Helt sjukt..

  Tycker däremot inte att man kan lägga hela ansvaret på en 12-åring.

  #268723
  reaper
  Deltagare

  Jag blir väldigt tveksam till sånt här. Tidningar hittar lätt på historier när det gäller våldtäkt.

  Min teori är att flickan var med på det fram till att han skulle aaa ni vet. Då hon antagligen var oskuld så gjorde det säkert jäävligt ont vilket kanske fick henne på andra tankar.

  Jag har 3 vänner som varit anklagade för våldtäckt efter att ha haft en fyrkant med en tjej. Det hela var en fyllegrej. Hon raggade med sig dom hem till henne efter att dom skjutsat henne hem från krogen. Två var astankade och en var chaufför. Dom sa hejdå när hon sa -Men kvällen har bara börjat, följ med upp. Slampa med andra ord.
  Hon var aktiv under hela tiden, oberusad och odrogad. Morgonen därpå ångrade hon sig lite och hennes vän som hon berättat det för ringde polisen och sa att dom våldtog henne.

  Enligt tidningen var det plötsligt en GROV våldtäckt utförd av 9 män!!!!! fast dom bara var 3, och den ska ha pågått i 8 timmar!!! BS. Tidningen skrev att hon blev drogad av en ”sexdrog” fastän alla vet att såna inte existerar. Inget hittades i hennes blod och inga fysiska skador fanns att hitta på henne. Alla 3 friades i högsta domstol och ändå valde tidningarna att fortsätta svartmåla dessa med namninsamlingar för att ta det till EU domstol. Allt, precis ALLT som tidningen skrev var LÖGN.

  Varför skulle HD fria 3 våldtäcktsmän om dom inte var oskyldiga. ??? Så snälla domare har vi inte i Högsta domstol..

  Trådens visdomsord: Tro inte på Media….

  #268724
  Groddarn
  Deltagare

  Vare sig detta är sant eller inte så kan man inte skuldbelägga en 12-årig pojke. Tänke efter hur ni själva var vid åldern 12. Sex existerade knappast i min värld. Denna stackars pojke är en produkt av ett sjukt samhälle. Blir lite arg när jag ser att så många har USA-mentaliteten ”häng-ungjäveln”. :(

  #268725
  reaper
  Deltagare

  Det är inte barnens fel utan allt som visas i tv å tidning å mamma å pappa som låter sina barn glo på sådant skit!! Å jag tror att många av fallen inte stämmer med värkligheten. Många tänker lätta pengar. å inser itne hur mycket skada dom gör. Men för alla ni som gör sådant mot tjejerna. Hoppas vi ses någon gång. Den enda gången jag skulle släpt lös mina dogs. Blodet hadde flytit tjokt på betongen!!! MAn blir så jävla sne på allt äkligavåltäktsmän!!! FY FAN PÅ REN SVENSKA !!!!

  #268726
  Fr
  Deltagare

  @Groddarn”]Vare sig detta är sant eller inte så kan man inte skuldbelägga en 12-årig pojke. Tänke efter hur ni själva var vid åldern 12. Sex existerade knappast i min värld. Denna stackars pojke är en produkt av ett sjukt samhälle. Blir lite arg när jag ser att så många har USA-mentaliteten ”häng-ungjäveln”. wrote:</em/

  Alla människor i hela världen kan skilja mellan rätt och fel. Att våldta är fel, det VET alla. Men det stämmer att samhället är sjukt. Sjukast är de som våldtar eller på andra sätt skadar andra människor. Dessa ska alltid bestraffas, utan nåd. 😡

  #268727
  reaper
  Deltagare

  MotherTrucker: Om man själv vad me om nå sånt så skulle man fan vilja att dra tidningen inför rätten!!

  #268728
  Billy bong
  Deltagare

  Ingen sympati till pojken men det är inte så konstigt. Media spyr ut pornografi överallt. När man slår på tvn klockan 4a och får se repriser på reality såpor där de har sex, alla musikvideos som uppmuntrar till sex. all Reklamer, ja hela samhället
  Då förstår man vad som går runt i huvudet på tonåringarna.

  Detsamma gäller våldet i samhället våldet ökar dramatiskt och sjunker även det i åldern. Våld finns överallt.

  Våld + sex = Våldtäckt.

  Produkt av samhället ja, går inte att stoppa, kommer endast att fortsätta åt samma håll.

  Mothertucker: ja visst, jag har vänner som även de har blivit felaktigt anklagade för våldtäckt. Men när man sen läser om den 15 åriga flickan som blir våldtagen av en 16 årig och 3 andra långt över 18. Och när sedan våldtäcks männen blir ”friade” pga att den minderåriga flickan blivit erbjuden alkhol och därefter blivit berusad. Säger en hel del om högsta domstolens präster.. de köper ju själva sex av minderåriga.

  #268729
  friggs
  Deltagare
  MotherTrucker wrote:
  Min teori är att flickan var med på det fram till att han skulle aaa ni vet. Då hon antagligen var oskuld så gjorde det säkert jäävligt ont vilket kanske fick henne på andra tankar.

  Och om hon då begär att killen ska sluta och han inte gör det så ÄR det våldtäkt.

  MotherTrucker wrote:
  Tidningen skrev att hon blev drogad av en ”sexdrog” fastän alla vet att såna inte existerar. Inget hittades i hennes blod och inga fysiska skador fanns att hitta på henne.

  Beror på vad man menar med sexdrog. Finns många droger som hinner brytas ner på under 12 timmar och det är ytterst sällan någon hinner ta blodprov inom den tiden. Vilka det är ska däremot inte diskuteras här eftersom våra regler inte tillåter det.

  MotherTrucker wrote:
  Varför skulle HD fria 3 våldtäcktsmän om dom inte var oskyldiga. ???

  Att bevis saknas innebär inte att någon är oskyldig. Domstolar är inte synska. 🙄

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 58 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top