Kvällsmål och kletiga buds…

 • Detta ämne har 6 deltagare och 19 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 20 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4150
  Trestor
  Deltagare

  Hittade lite gamla bilder idag.. först från ett litet kvällsmål ;) Om ni undrar över muffinsens ursprung kan ni se här.

  Sen här en dag framför datorn… med närbild på en bud av dessa.

  #92604
  Token
  Deltagare

  Ibland är livet gött ;)

  //Tok :pleased: :pleased:

  #92605
  reaper
  Deltagare

  Jag har en annan fråga angående brödet!
  Det vita goda mumsiga brödet.. 😯
  Öhm. Vad jag menar är alltså; var har du köpt det?
  Det är så helsikens gott :) (om det är det bröd som jag tror det är)

  #92606
  Trestor
  Deltagare

  Varför är du tveksam till ganja som pålägg? Smakade faktiskt riktigt gott, verkligen. Skulle kunna ha det som pålägg bara för smaken :) Ang. rizzla så tycker jag faktiskt röda är bättre än blå, de blå är alldeles för stora ju. Klarar knappt att röka en röd ju så är man ute och svävar. För övrigt röker jag nog oftast i pipa eller bong ändå.

  #92607
  Aghori Baba
  Deltagare

  Trestor, tycker du inte att det är lite bortkastat att äta ”jazzmuffins” på kvällen? Fast du kanske inte går och lägger dig… 🙄 För min del är det perfekt frukostmat…OM man har en dag till förfogande :pleased:

  För övrigt finns det ju små blå rizzla också…. Jag tycker skillnaden är enorm. Man känner verkligen papperssmaken om man är van att röka blå, och sedan måste röka i röda någon gång….

  Nåväl, jag ska inte hacka på dig 😉 Må alla få välja sitt eget rullpapper utan att någon klagar och tycker till….. 😉

  #92608
  Farull
  Deltagare

  Muffinsen såg riktigt goda ut!

  Gräset som pålägg såg däremot inte ut som nån höjdare. Är det inte så att man helst ska hetta upp gräset i smör eller olja först för att många cannabinoler ska ovandlas till delta-9-THC? Och att det därför ibland är mer effektivt att röka? Carlse vet garanterat. :-)

  Angående Rizlan, så smakar den blå lite mindre papper (och javisst finns de i vanlig storlek), men brinner mycket sämre. Så har man väldigt färskt gräs så måste man antingen blanda ut med tobak eller sitta och tända hela tiden…

  #92609
  reaper
  Deltagare

  Gillade tråden du hänvisade till där du vissade hur du gjorde dom :)

  Såg goda ut dom där muffins.

  Ang. rizzla så finns det inget att snacka om (enligt mig) blåa knäcker röda. Jag avstår (nästan) hellre från att röka om det bara finns röda.
  Om man vänder på pappret, så att man rullar med klistret utåt så blir det inte så mycket papper över, så man får i sig en massa tjära i onödan.

  #92610
  Trestor
  Deltagare

  Okej, jag har så stor koll på papper.. men faktum kvarstår att det är nästan omöjligt att få tag på blå rizzla här i omnejden, jag har inte hittat några iallafall, så jag är så illa tvungen att köra med röda om jag vill ha joppe.

  Nej, du behöver inte alls hetta upp det först, inte heller blanda ut med fett, även om det underlättar lite. Du kan mumsa i dig en bud direkt med bra effekt.

  Jag är uppe till 4 på morgonen ibland så inte är det slöseri att köra muffins på kvällen heller :)

  #92611
  Farull
  Deltagare

  Okej, man behöver alltså inte hetta upp grejerna, men det blir bättre om man gör det. Åtminstone om man skall lita på en grej som Carlse sagt i denna tråd.

  @Carlse wrote:

  Fördelen med att hetta upp cannabis är att många av dessa psykoaktiva cannabinoler förekommer i sin syraform och upphettning gör att de omvandlas till sin basiska form, och de basiska formerna av dessa cannabinoler är de enda som är psykoaktivt verksamma. Särskilt viktigt är det om man kokar/bakar på bladrester.

  #92612
  reaper
  Deltagare

  Röda rizla kan man inte använda, speciellt inte när man röker grönt, smaken som de röda papprena ger ifrån sig är ju vidrig, förstör hela jointen.

  #92613
  Trestor
  Deltagare

  Köpte nya papper igår på Pierz i götet, måste ju erkänna att dessa var mycket bättre. Lite för stora men det gör ju inget, bara att riva av. Tunna fina papper var det :)

  Men jag håller ändå inte med om att röda rizzla suger, sämre är de men helt klart användbara. Har faktiskt rökt joint av vanlig A4 kopieringspapper en gång.. DET sög. :D

  #92614
  reaper
  Deltagare

  säger bara en sak , post it´s lappar….. de sög opckså men som ni vet nöden har ingen lag!

  #92615
  reaper
  Deltagare

  Finns det inga små rullpapper som är tunna? små blå-rizzla? Känns ju lite onödigt med stora papper om man ändå gör små jollar.

  #92616
  reaper
  Deltagare

  små blå tunna rizla finns

  #92617
  reaper
  Deltagare

  Ne, fy satan vad gott det där ser ut! Ge mig mackorna! :D

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 20 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top