kush omgång 2!

 • Detta ämne har 3 deltagare och 9 svar.
Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #58807
  zwork
  Deltagare

  Så kushen ser ut att bli riktigt bra denna gången , 6 veckor sen dom titta upp ! Bud från skunken från förra omgången ganska feta buds blev det 8) Ha en bra kväll!  #613287
  Astrall
  Deltagare

  Ser fint ut, bra jobbat :)
  Vad kör du för setup?

  Mina är också 6 veckor men inte riktigt så fina eller stora som din. Jag kör dock bara en 125w LE just nu..

  #613288
  zwork
  Deltagare

  Astrall kush van stitch är sjukt snabba autoflowers har några femmade skunkar med som inte alls kommit lika långt. Jag kör med 250w hps. ha det bra

  #613289
  zwork
  Deltagare

  Haha nu har jag hittat typ ”auto best photo” blah blah blah så jag kan ta mycket bättre bilder än tidigare :P Här kommer några.

  skunk (A)
  skunk (A)
  skunk (B) hon råka ut för en olycka för några veckor sen fläkten ramla över henne men hon verkar må bättre nu.
  Kush van stitch
  Kush
  Kush

  Jag har testat fima o verka bli bra om man kollar kushen . Ha en bra söndag nu är det spliff och matlagning för min del!

  #613290
  Astrall
  Deltagare

  Fan va nice! schyssta bilder :)
  När är det bäst att fima, eller när gjorde du det? Jag har redan gjort det ett par gånger redan under vegg och nån gång i början av blomm.
  Kör min första odling nu det är därför jag är som en fem åring som frågar om allt ;)
  Kör dock bara med en 125w LE lampa i blomster rummet, blir väll lite större grejjer när man börjar lära sig lite mer :)

  #613291
  zwork
  Deltagare

  Tack Astrall! Jag fima dom när dom va ca 3 veckor vete fan när bästa tiden är men antar innan man sätter dom i blom men har faktiskt inter en aning första gången jag fimat , haha ena tog jag nog lite för mkt av men blir nog bra ändå ;) Hehe jag e oxså nybörjare och frågat en hel del men hur ska vi annars lära oss ? Det jag verkligen gillar med hela cannabisodlandet är att dom allra flesta vill hjälpa till utan att va dryga. Jag har ingen erfarenhet alls av LE kör själv 250w hps men jag ska byta till en starkare ganska snart . om du ska byta till hps kör på med 400 eller 600w direkt isåfall så slipper du hålla på o byta upp hela tiden , ha en bra kväll nu e det spliff o ’Partaj’ ! ;)

  #613292
  Astrall
  Deltagare

  Okej :) Jag visst är det så, jag hjälper också gärna folk angående röka/odling. Jag menar ju fler som odlar desto hårdare press blir det på regeringen. Vad ska dom göra? Låsa in alla odlare/rökare?

  Visst skulle dom kunna göra en USAare och låsa in alla som inte lyssnar på fritids/öppen anstallt vilket dom snart skulle märka bara hade gett bakslag för dom. Jag menar öppna anstalter är ju helt okej, du bollar ideer med andra odlare/kriminella och lär dig mycket ifrån andra erfarna inom din bransch.
  Så att låsa in alla odlare kommer nog inte att bli ett alternativ om ökningen av cannabis bruket ökar, vilket det gör.
  Om vi bara fortsätter promota cannabis och odla så kommer det bli svårt för dom att sätta stopp för det, vilket jag tror kommer att leda till legalisering :)

  Jag är ju så jävla sugen på att börja med HPS men problemet för mig är elen, eftersom min hyresvärd betalar den åt mig så kommer han nog fråga mig en hel del om varför elen gått upp men nån tusenlapp varje månad
  (Nu vet jag inte hur mycket en 400W/600W HPS drar men det blir nog en hel del mer än vad min 125 LE går på)
  Får försöka öka stegvis så han inte märker nått ;)

  Jag kanske laddar upp lite bilder på mina damer här på swecan lite senare :)

  Keep growing!
  Keep smoking!

  Peace

  #613293
  Lazaruslong
  Deltagare

  Greetings!
  Jag har odlat LE i 8 år och aldrig behövt köpa röka. HPS är ju mäktigt men redan vid 250w får man problem med värmen och måste skaffa mer utrustning. Rätt använt fungerar fluorescerande (LE och rör) mycket bra.
  Watt är watt oavsett vad det är, spis eller lampa.

  Odla & Må!

  #613294
  zwork
  Deltagare

  Precis som Lazaruslong säger är värmen problem redan vid 250w så ja kört som du känner passar dig sen så lär inte din hyresvärd märka av om du kör 250/400w heller men ett tips är att om du inte redan har en ph-mätare köp det innan du byter utrustningen , tyckte de va ett jävla tjafs om ph hit o ph dit o jag bryde mig inte ett dugg men det är nog den bästa investeringen jag gjort så köp en ph-mätare o få in tekniken. Ha en go dag !

  #613295
  Astrall
  Deltagare

  Tack för tippsen! Jag har varit inne lite på rör, kanske blir att jag sätter in ett par bara som extra nedantill om det nu är en bra spot att sätta dom.
  Kommer köra LE ett tag till :) Jag har förstått att värmen lätt blir ett problem om man inte kör cooltube eller liknande.

  PH mätare har jag ingen än så länge men jag ska inhandla det så fort som möjligt, jag har hört att det är viktigt för en bra skörd. Tack :)

  Ha det!

  peace

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top