Klonen som blev bortglömd och blev en fläta i blom.

 • Detta ämne har 4 deltagare och 6 svar.
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #58755
  Lazaruslong
  Deltagare

  Growtings!

  Det här är den sorgliga historien om en Papaya-stickling som var lite seg, blev bortglömd i hörnet, fick näring o så men ingen kärlek, bodde samma lilla kruka med kokos den fick när den kom ut ur bubblaren i Januari tror jag, systern har blommat 7 veckor nu, tror jag :)
  Hon började oväntat växa fort och liknade ingen Papaya jag sett! Buskig nedtill och hopväxta noder som på en gammal ek. Den hade också skjutit 2 långa grenar. Jag har fluorescerande ljus så jag föredrar en planta med lite foliage så jag klippte bort allt nedtill, tog sticklingar, flätade grenarna, försöker räta ut stammen osv. Sen 0,5 ml Hesi coco/l + root + vit i 4l teco med cocobounce och 12/12. Så.. vi får se hur det går, tyckte inte jag ville ha en buske just nu men det är alltid kul att träna plantor och bra röka blir det. Växer hon mycket gör jag kanske en krans eller mössa! Sticklingarna kan följas i Rootit tråden. Bilderna får ni fundera ut.

  Nu står hon i 350w röd + 1 T5 vit med syster 7v blom och en yngre klon 10d i blom alla i olika nivå.

  Lek o Lev!

  #612835
  bakabrunkaka
  Deltagare

  Tjenare Lazaruslong! Skulle du vilja du utveckla hur du tränar din planta? Jag vill gärna se en mer intensiv bild på syrran också om du har tid och lust :D Man får aldrig glömma att ge sina damer lite kärlek, men med tanke på dina tidigare inlägg så tvekar jag inte på att du redan visste detta ;) Annars ser det kanonbra ut!

  Må väl!

  Mvh bbk :hippie:

  #612836
  Lazaruslong
  Deltagare

  Tjenare!

  Ja man säger så. Formar försiktigt, böjer, binder, ibland bryter jag brutalt. Som Stonehead hade jag några trådar om det. Här tänkte jag fortsätta att tvinna topparna och kanske göra en cirkel till topp.
  Syrran ja th står lägst i pk bad, flatan är skymd, har bara den här just nu med missad topp!

  #612837
  fl
  Deltagare

  Vilka vackra syskon höll jag på att säga men det är ju kloner vi talar om. Jag följer med här i dina trådar i tystnad, det finns inte så mycket att poängtera här ;)

  Ha en fin helg

  #612838
  Lazaruslong
  Deltagare

  >bakabrunkaka Du var ju intresserad av syrran. Jag behövde platsen och hon har gjort sina 8 veckor. Nu ska hon få hänga ett tag och förädla sig för att sedan avnjutas av mig (sorry bbk)! Lite incestuöst kanske? :ohmygod:

  Flatan ska jag fläta nu och postar sen, hon stannade upp lite vid omplantering men kommer nog starkt närmaste veckorna.

  #612839
  bakabrunkaka
  Deltagare

  You make me drool man :drool: Haha icke då, den där förtjänar du att avnjuta i allra högsta grad! :supersmile: Jag hoppas att den smakar! Dina bilder kan lysa upp hela min tråkiga vardag, det märks att du ligger i :clap:

  Må väl och ha en bra morgondag!

  Mvh bbk

  #612840
  Stickyicky
  Deltagare

  haha snacka om frostiga damer! great work!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top