Jag vill hitta på nåt… imorgon

 • Detta ämne har 2 deltagare och 23 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 24 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1900
  reaper
  Deltagare

  Nån annan som vill det?

  /jonas

  #73986
  reaper
  Deltagare

  Hitta på vad? Jag har inget för mig på dagarna och kan tänka mig det mesta. Men för tillfället har jag sjukt ont om pengar, så något dyrt är uteslutet (för min del åtminstone)

  #73987
  reaper
  Deltagare

  jag tänkte mest att man kunde sätta sig någonstans och röka ett par spliffar… Vad heter parken som är på andra sidan vattnet av saluhallen?
  I en av de parkerna finns det en liten kulle med en liten fontän eller nåt liknande… Där skulle man kunna träffas för att sen hitta på nåt = röka spliff.

  /jonas

  #73988
  reaper
  Deltagare

  Det är nog kungsparken du tänker på :) Tror inte att det är en speciellt bra idé att sitta just där, det är ett känt ”knarkartillhåll” (kan tänka mig att snuten tittar förbi där relativt ofta, och bara tanken på att polisen eventuellt skulle komma skulle få mig att noja som fan).

  #73989
  reaper
  Deltagare

  Nej nej… kungsparken är ju den där med den stora fontänen… Jag menar den där som har en liten kulle. Den är just över vattnet om du står vid saluhallen.
  Men man kan ju självklart mötas någon annanstans än på stan… Om ni vågar får ni gärna komma hem till mig och se en rulle eller bara ta det lugnt. Jag bor ute på sannegårdshamnen om ni vet var det ligger.
  Säg till om det låter bättre.

  /jonas

  #73990
  reaper
  Deltagare

  Bjuckar du på weed/hasch? :) :) :)

  #73991
  reaper
  Deltagare

  Självklart 😉

  #73992
  reaper
  Deltagare

  säg inte att du tänker sätta dig och röka i snöslasket i allen?? för 5-10 år sedan kunde man chilla där.. nu är det bara en och annan bortkommen gammal loser som velar där för ”man kunder ju köpa shit här förr i tiden”! inget bra ställe – rekommenderas INTE! sätt dig upp vid skansen kronan i Haga eller något annat chill ställe men inte mittöver saluhallen el. fiskekörka heller för den delen! Näckrosdammen (inga blad på träd/buskar så inte såå privat men bätter än allen) t.ex är chill och stör man inte barnfamiljer eller blåser på rastande hundar så ringer ingen snuten!
  /peace
  (varför inte chilla inomhus istället – det är KALLT ute!)

  #73993
  reaper
  Deltagare

  Shit, nice! Vet inte riktigt om jag vågar dock ;/ Är mad blyg och har svårt att bara hooka upp med människor jag inte känner. Hur gammal är du btw? Själv är jag 19..

  #73994
  reaper
  Deltagare

  Det är lugnt för min del i alla fall att du kommer…. RTC är självklart också bjuden. Har inte så mycket att bjuda på just nu men jag kan väl gå ner och köpa en cola och lite kex. Med tanke på att jag har brass så jag klarar mig så lär jag sitta hemma hela dagen i morgon ,så om ni nu bestämmer er för att dyka upp så går det bra när som helst.

  just ja… jag är 22

  /jonas

  #73995
  reaper
  Deltagare

  låter som ngt jag tycker är trevligt :D . hade varit kul att träffa nya människor, speciellt folk från detta forumet 😉

  ok. man tar sig ut till sannegårdshamnen, men sen då?

  (ja, om ni missat det så är jag 23)

  #73996
  reaper
  Deltagare

  Du tar buss 19 mot Eketrägatan och hoppar av på Sannegårdshamnen…
  Sen ringer du till min mob 070-4056305 så kommer jag och möter dig. Om du inte har mobil så ordnar vi det på annat sätt.

  /jonas

  #73997
  Trestor
  Deltagare

  Meen.. kan ni inte ha lite mer framförhållning, för oss som bor en bit bort? Hade ju varit skoj att hälsa på lite folk, men man hinner ju inte ta sig nånstans nu :/

  Förresten.. ett tips, ta det lugnt med att ge ut telefonnummer, det här är som sagt inte ett helt säkert forum, bestäm hellre en plats där man kan mötas. Fast å andra sidan.. har man oreggat kontantkort så..

  #73998
  reaper
  Deltagare

  Jaja… ni som har lust att dyka förbi och chilla är hjärtligt välkomna… det är ju som sagt bara att ringa… tar nog bort nummret ikväll.

  /jonas

  #73999
  reaper
  Deltagare

  Riddler
  Jag bor 1 timma bort med tåg. Jag har fritidskort så jag kan åka närsomhels under de närmaste veckorna ( det är ju lov, då gäller kortet heladagen ) Vad gör du på dagarna? själv är jag arbetslös förtillfället så har all tid i världen… så om det passa bra någon dag framöver så kanske man skulle komma ner och chilla lite 🙄 Har du massa att göra denna veckan tex? Kan man slagga hos dig om man åker ner? Det behövs kanske inte, men ibland när man rökt en jolle eller fem så kan det blir lite jobbigt att röra sig 😉

  Fred

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 24 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top