Ja e oxå med nu.

 • Detta ämne har 6 deltagare och 31 svar.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 32 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2933
  reaper
  Deltagare

  Nu e jag tsunamï medlem i Norrlands forumet :D. Tack för det High-Jack!

  E de nå ös här’rå?

  #82078
  reaper
  Deltagare

  Mycket ös vill jag väl inte påstå.. :?

  #82079
  Josef_K
  Deltagare

  Jojo för fan! Jag tycker att det går för högvarv! Haha, nej inte direkt. Det är tråkigt. Men eftersom vi alla befinner oss så långt ifrån varann så förstår jag ju att det blir såhär.

  Det snackades om en rökfest på distans, men det känns också lite knepigt. Jag vet att det är svårt att träffas irl, men helt omöjligt borde det inte vara. Eftersom jag befinner mig i Umeå så tycker jag att det enklaste vore att folk kommer hit. Kanske till UmeåOpen eller Yran?

  #82080
  Gin
  Deltagare

  Det är nog lättare med gettogethers på sommaren, känns som norrland är mer mobilt, folk är mer ”festsugna” och allmänt mer peppad på sådant. i alla fall jag

  #82081
  reaper
  Deltagare

  Tack för välkomnandet :D.

  #82082
  reaper
  Deltagare

  Josef K sa nåt vettigt..yran kanske? Är inte de flesta i umeå då? Jag är då där och fruktat på en träff… Jamenar det ska ju ändå puffas, varför inte tillsammans?

  #82083
  reaper
  Deltagare

  Brännbollsyran är ju bara så skön, våren, gräset, folket, fest… självklart man ska dit! >Ett av mina bästa festivalminne är därifrån… våren -99. Det var ball som faan då! Bob Hund, Cranberries spelningen, stämningen var på topp… Hjärtat i halsgropen, fredag, lördag efter at ha plankat över the fence. oh oh oh! Anabola vakterna var inte snälla, gestapo! Men kul var det..ojaaa! Ume it is!

  #82084
  Josef_K
  Deltagare

  Oj, den här gamla tråden har visst fått nytt liv! Jodå, det hade varit skitroligt med en träff på Yran! Härligaste tiden i Umeå helt klart.
  Nu är det visserligen ganska lång tid kvar till dess, men vi startar en tråd eller ett forum för det när det börjar bli dags, så styr vi upp någonting fett. Hur många kan tänkas vara intresserade?

  #82085
  Gin
  Deltagare

  Jag kan tänka mig det. Inte varit där nång men.. Får säkerligen körkort snart så då det lättare. man orkar ju inte åka nånstans om man måste passa busser/tåg eller shit.

  #82086
  Yet0
  Deltagare

  slappna av joel, jag plockar upp dig i skellefteå på vägen ner 😉

  #82087
  Gin
  Deltagare

  :P

  #82088
  reaper
  Deltagare

  Yran är swell! Har hängt där senn man var liten knatte…aldrig spelat, bara strosat omkring i gräset och sett på… vi kanske skulle dra ihop ett lag… :) eeeh 🙄 😉

  Är det fest… är jag där!

  #82089
  reaper
  Deltagare

  Yet0: Glöm inte mej först!! :D

  #82090
  Josef_K
  Deltagare

  Eh, jaha. Få se nu, alltså blir vi minst 4st utomsocknes, Magnvs, Yet0, Pootgirl och joel. Sen är det vi som bor i stan då, vilket lär bli kanske tre-fyra om det vill sig väl. Verkar lovande! 😉

  #82091
  Gin
  Deltagare

  För man ta med sig icke swecannare om man kan övertyga dem å följa med? Fast de är ofcourse stoners.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 32 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top