Innehåll

 • Detta ämne har 1 deltagare och 1 svar.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30314
  reaper
  Deltagare

  Vad kan finnas i hasch egentligen?
  Enligt vad jag har hört så kan det finnas precis vad som helst, t ex batterisyra, spillning från olika levande varelser osv osv.
  Vad stämmer? Och vad är skitsnack?

  #354551
  Atouk
  Deltagare

  Eftersom hasch är en vara som produceras, distribueras och säljs på den illegala marknaden så kan det innehålla i princip vad som helst. Det gäller i och för sig kontrollerade produkter också som även de ibland innehåller främmande orenheter. Till exempel: fabriksproducerat bröd med fågelskit i, vin med glykol i, ölburkar som innehåller lut och barnmatsburkar med glasbitar i. Det är i de flesta fall kalkylerade olycksfall i arbetet och inte särskilt vanligt. Ett undantag är tobaksprodukter som innehåller hundratals främmande tillsatser.

  När det gäller hasch finns det en del mindre nogräknade människor som hänsynslöst blandar ut produkten med vad skit som helst för att öka vikten och därmed kortsiktigt göra sig en större profit. Det är sällan som ursprungsproducenterna blandar in främmande ämnen utan när det sker så är det oftast i något mellanled. Risken finns men det är förhållandevis ovanligt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top