industri hampa

 • Detta ämne har 3 deltagare och 9 svar.
Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1764
  reaper
  Deltagare

  jag har tänkt testa att odla lite.

  men jag tänkte går det att testa odla hampa fröna som finns på affären. jag har hört att vissa av dom börjar växa iaf.
  billigt sett att se om belysning å så fungerar korrect.

  nån som vet ???

  tack på förhand.

  #72655
  Trestor
  Deltagare

  Hampafrön som finns i tex fågelmat är steriliserade men många gror ändå, du får nog dock prova en del frön innan du hittar något som gror. Hur du odlar sen skiljer sig ju inte från potent cannabis, utom skörden och rökningen som du får skippa :) Men du kan ju alltid få ett fint blad att rama in och hänga på väggen? Eller känna den fina doften :)

  #72656
  gronis
  Deltagare

  odla på..borde ju funka! Men hade det inte vatt bättre o använda bagseeds? Billiga frön och dom kan du ju få bra röka av med lite tur?
  lycka till

  #72657
  reaper
  Deltagare

  vad är (bagseeds)???
  sen om jag får till en fin skörd vilka frön kan ni rekomendera samt var får jag tag på dom. Lite tips kanske, ganska lätt skötta helst.

  #72658
  reaper
  Deltagare

  Jag tycker du skall börja med att kolla på guiden ”cannabis odling 1-10” som är länkad på swecans hemsida. Sen tycker jag att om man nu ändå skall gå igenom allt som odling av denna, hur löjligt man än må tycka det vara, olagliga ört så skall man satsa på bra frön. Varför gå igenom allt problem med att dölja sin odling om det som kommer upp ändå inte går att röka?
  Jag har själv ingen erfarenhet av att köpa frön via internet men både hipersemillas och seedsdirect är ju länkade på Swecans hemsida så man får väl förmoda att de är pålitliga.
  Skaffa lite bra frön och lycka till!

  #72659
  reaper
  Deltagare

  vadå affären? berätta mer.. jag vill veta ;)

  #72660
  reaper
  Deltagare

  till (manos verdes) jag har läst många gajder å har en jävligt grundig
  tänkte bara colla med icas frön fall man äns får skiten att rota sig.
  har industrihampan ett försprång å dör hinner jag ju ändra det till the real shit!

  till dig som undrade det går att köpa fågelfrön på typ ica dom är stereliserade men kan växa ändå dog innehåller dessa ingen thc

  #72661
  Trestor
  Deltagare

  Tror inte de säljer hampafrön endast, men det ingår hampafrön i de flesta (alla?) blandningar av fågelfrön. Detta är dock som sagt industrihampa och inget man kan bli hög på, men man kan ju alltid odla en planta för att det är snyggt eller för att testa, även om jag tycker att man lika gärna kan testa med riktiga frön.

  #72662
  reaper
  Deltagare

  det går att köpa endast hampafrön i livsmedelsaffärer. köpte för ett par år sedan en påse med 1 kilo hampafrön på konsum. slängde ner ett dussin i ett glas med vatten, mer än hälften bildade rottippar men jag orkade inte pilla med dom och slängde fröna.

  fördelen att odla fågelfröhampa är att det snart är legalt, eu-domen är inte helt avklarad än men faktum kvarstår. hampan kommer att legaliseras.

  nackdelen är att du kan röka men effekten uteblir.

  #72663
  reaper
  Deltagare

  Cannabis är ett ogräs som kan växa nästan var som helst. Jag förmodar att all teknik runt omkring är utvecklad, inte för att få hampan att växa, utan för att få en optimerad skörd. Jag hade mina i fönstret och det gav ett ganska gott resultat men jag vet ju inte hur mycket mer det hade blivit om jag hade haft dem om jag haft dem i en garderob med special lampor, fuktighetsmätare, fläkt o.dyl

  Men det kan ju vara intressant att prova sig fram hur tekniken fungerar så jag önskar dig lycka till. 😉

  Bagseeds förresten, är sådana frön man kan få med då man köper gräs.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top