Ignorerad två gånger av TV4 chatten!

 • Detta ämne har 3 deltagare och 11 svar.
Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1111
  reaper
  Deltagare

  Efter två stycken av mina försök av att chatta med Miljöpartiets Maria Wetterstrand samt Socialdemokraternas Göran Persson var mina försök lönlösa, jag fick aldrig fram mina frågor i chatten efter ”TV4:s Val´02”

  Mitt första försök var efter valutfrågningen med Maria Wetterstarnd (Mp)…
  Min första fråga till henne var angående hur miljöpartiet ställde sig i frågan ”legalisering/dekriminalisering av Cannabis”. Jag fick inget som helst svar tillbaka. Jag rykte på axlarna och skickade iväg min andra fråga, denna var angående industri-hampan…..Inget svar, frågorna som kom igenom var större delen familjefrågor.. Tråkigt tråkigt!

  Och sedan nyligen i chatten med Göran ”Humlan” Persson, mina frågor var dessamma…Och ingen av dom kom fram… jag blev lät rasande utav dizzningen av mina frågor… 👿

  Var detta medvetet av TV4? För som vi alla säkert vet.. väljer dom på TV4 ut frågorna som skickas in… Mina frågor om Cannabis/Hampa blev aldrig besvarade båda gångerna..Fy FAAN! 👿

  #66987
  reaper
  Deltagare

  givetvis är det så….

  Det är för fan tabu på sex o droger i Sverige. 👿

  #66988
  reaper
  Deltagare

  Mmm, men man får inte ge upp! Skicka frågor, diskuttera, ifrågasett, gör så att frågan möter nya människor. Oavsett vad det gäller, måste man försöka göra sin röst hörd! ”Bättre skrika än att viska!” Men helst normal samtalston förstås… :)

  #66989
  Gin
  Deltagare

  Det där har hänt mig flera gånger. De redigerar bort sådana frågor, snipp snapp ..

  #66990
  reaper
  Deltagare

  hur många av alla de frågor som skickas in blir besvarade då? jamenar, om de bara sållar bort en låg procent av alla frågor så kan man ju bli lite upprörd, men om bara en minoritet av alla frågor blir besvarade så är det ju inte SÅ konstigt.

  #66991
  Lloyd
  Deltagare

  Det är garanterat bara en pyttepytteliten del av alla frågor som besvaras. Det kommer säkert in tusentals frågor, och hur många brukar de svara på? 30-40st? Har försökt många gånger på Aftonbladets chat att få svar på seriösa frågor, aldrig någon som har kommit med.

  #66992
  reaper
  Deltagare

  Eftersom det var uppe lite här, vad e grejen med Industri hampa?
  Varför bryr ni er om det är legalt eller illegalt? Har svårt att tro att ngn här skulle ha ngn större glädje av en sådan lag ändring då de flesta odlar för att sedan röka upp det, dessutom kommer det säkert krävas tillstånd för att få odla industi hampa vilket med största sannolikhet inte kommer att ges för hobby-odling!

  Så i mitt tycke spelar det ingen som helst roll om man får odla industri hampa eller istället odlar nässlor i industrielt syfte (som ska vara lika bra vad jag hört).

  Så, vad e grejen?

  #66993
  reaper
  Deltagare

  Dr Bong:

  Läs gärna vad Illustrerad Vetenskap skrev i somras angående framtidens mirakelväxt (nr 9 -2002)
  Har hittat artikeln på nätet: http://www.geocities.com/snabelbulle/iv1.html , http://www.geocities.com/snabelbulle/iv2.html

  Vidare så tror jag att det är det första steget inför en förändrad syn på cannabis.
  När folk fått klarhet i hampans fördelar när det gäller industrin så kommer man kanske att vara mer öppen för medicinskt bruk av cannabis.
  För att sedan kunna diskutera en nedgradering/legalisering längre fram i tiden.
  Det är min vision det…

  #66994
  reaper
  Deltagare

  You damn right Zillo…

  Fast då svarar politikern säkert att barn och ungdomar för ett ”fel intryck”… fel intryck på vad? Att det bidrar till en renare jord? Det är väl snarare en rätt syn….på intustri-hampans mijligheter…

  #66995
  reaper
  Deltagare

  @Zillo wrote:

  Läs gärna vad Illustrerad Vetenskap skrev i somras angående framtidens mirakelväxt (nr 9 -2002)
  Har hittat artikeln på nätet: http://www.geocities.com/snabelbulle/iv1.html , http://www.geocities.com/snabelbulle/iv2.html

  kortfattad men slående intressant atrikel det där. bara en sån enkel detalj som att hampafröolja innehåller runt 80% essentiella fettsyror, vilket är mer är någon annan kommersiellt producerad matolja, är väldigt fascinerande.

  #66996
  reaper
  Deltagare

  Dr Bong: jag säger som Zillo.
  Sen är det klart att man värnar om miljön. Mindre kemikalier på Moder Jord är bara bra.

  #66997
  reaper
  Deltagare

  towelie, thc.dk säjer tröjjor och massa grejjer gjort på hampa.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Scroll to Top